Tako zamišljene (in čudovite hkrati) Helene že dolgo nismo videli, le kaj se je zgodilo?

Tako zamišljene (in čudovite hkrati) Helene že dolgo nismo videli, le kaj se je zgodilo? (foto: Jaka Bizjak) Jaka Bizjak
5. 3. 2021

Kljub zapisu, ob katerem smo zastrigli z ušesi, naša pevka naravnost žari.

Pred kratkim se je Helena Blagne vrnila z dopusta v tujini, od koder je oboževalce razveseljevala z lepmi fotografijami peščenih plaž. Tokrat pa je malce presenetila s svojo zamišljenostjo.

Ob fotografiji, ob kateri je marsikomu zastal dih, je namreč zapisala staro resnico: "Sčasoma prideš do zaključka, da je določene dogodke pametneje opazovati z dobršno mero distance... ker, uf,....težko je leteti z orli, če si obdan s purani in kurami...," je bila odločna Helena.

Odzvali so se sledilci, ki so množično pritrjevali njenemu zapisu, ena od sledilk pa je hudomušno dodala. "Kura gre lahko ven iz kurnika, kurnik pa ne gre ven iz kure," drugi sledilec pa ji je v tolažbo zapisal, da bodo te kure in purani enkrat utihnili ter da bodo orli spet poleteli.

Helena sicer ni navedla, kaj jo je tako zmotilo, a besede njenih oboževalcev so jo gotovo razvedrile - tako kot je ona razvedrila njih s sliko, na kateri je elegantna, lepa in naravnost žareča.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)