Tako zapeljivo mojstrovino je ustvarila Alenka Košir in pokala od ponosa, to morate videti!

Tako zapeljivo mojstrovino je ustvarila Alenka Košir in pokala od ponosa, to morate videti! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
15. 4. 2022

No, to pa je res lepo, se vam ne zdi? In vsekakor nadvse okusno!

Alenka Košir je res dama, ki obvlada različe veščine: je nadvse spretna vrtnarka, ki je vsak kotiček svojega doma spremenila v zeleno oazo, odlično pa se znajde tudi v kuhinji. Tokrat je pokazala slastno torto, ki jo je spekla in zelo lepo okrasila. Zagotovo je izginila v trenutku, ko jo je postavila na mizo.

"Torta bomba. Ni poseben recept, navaden biskvit, prepojen z gostim jagodnim sokom, namazan z Nutello, stepeno smetano in 🍓 Zgornji biskvit je namazan z belo Linolado, smetano in 🍓 Ne sprašujte me za recept, ker še nisem najbolj zadovoljna z biskvitom in ga bom še malo izboljšala," je med drugim zapisala Alenka.

Ob tem pa je dodala še opozorilo, ki se nanaša na omejevanje z različnimi prehranskimi pristopi. "Predvsem bi izpostavila različne hitre diete, z ekstremnim omejevanjem energijskega vnosa in posledično tudi hranilnega vnosa, ki so izjemno nezdrave. Posledice teh hitrih diet boste odplačevali kasneje v življenju z visokimi obrestmi in nekateri žal tudi s posledicami, ki jih ne boste mogli nikoli popolnoma sanirati," je jasna Alenka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir)