Tako zgodaj zaradi novega projekta na Švedskem vstaja Marko Potrč in to zdaj dela

Tako zgodaj zaradi novega projekta na Švedskem vstaja Marko Potrč in to zdaj dela (foto: Aleš Cipot/Mediaspeed) Aleš Cipot/Mediaspeed
10. 3. 2021

Voditelj Marko Potrč že nekaj časa živi in ustvarja na Švedskem, kjer živi tudi njegova družina. Pri delu mu občasno pomaga tudi njegov sin, s katerim sta nedavno vstala že navsezgodaj, da bi zaradi novega službenega projekta pravočasno ujela sončni vzhod.

"Včeraj sva z mojim mladim pomočnikom vstala precej zgodaj in za enega od projektov tukaj na Švedskem, odšla s kamero prežat na sončni vzhod ob enem izmed mnogih čudovitih jezer. V glavnem je bil to bolj »oče in sin« čas. In kljub temu, da je ati približno stokrat rekel, ne razbijaj ledu na jezeru, ker boš noter padel ... No, mu je uspelo. Nasmejala sva se. Krepko. V glavnem zato, ker ni bilo zraven mame, ki bi (kot je za mame značilno) hitro zagnala paniko. Brez zamere mami, ampak veš, da je res. No, potem pa je seveda bilo potrebno peljat mladega pomočnika na pico. Ker kdor dela, naj tudi je," je na Instagramu zapisal voditelj Marko Potrč.

Marko ne skriva, da obožuje čas, ki ga lahko preživi s svojo družino in ni ga lepšega, če lahko združi družinski čas in službo.

Vidi se, da sta se Marko in Tilen izjemno povezana, skupni čas pa obema veliko pomeni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc)

Priporočamo