Takoj po novem letu bo zibala še ena glasbenica, presrečna Maja Založnik

Takoj po novem letu bo zibala še ena glasbenica, presrečna Maja Založnik (foto: Peter Hmelak/Agencija Ekskluzivno) Peter Hmelak/Agencija Ekskluzivno
27. 11. 2019

Za Majo Založnik, ki je ena izmed najbolj uveljavljenih glasbenih vokalistk, se bo prihodnje leto, že takoj v januarju povsem spremenilo. Maja bo namreč postala mamica, svojo nosečnost pa je skrivala vse do zadnjega trenutka.

"Zelo sva vesela in srečna, da je tudi naju doletela ta največja sreča, da bova dobila novega družinskega člana. Oba sva si želela punčko in tudi punčka bo. Domači so bili zelo veseli in presrečni, saj ko sva povedala, da pričakujeva doma, je tudi moja sestrična, s katero sva kot sestri, tudi bila noseča ... in nato je sledilo ogromno veselje pri mojih babicah in starših," nam je zaupala priljubljena pevka Maja Založnik.

In kako je potekala njena nosečnost? "Moja nosečnost super potek, brez slabosti, brez problemov ... sem še vedno aktivna na odrih ... res imam srečo, da je brez večjih problemov. Bomo videli kako bo zadnji mesec in zadnje dneve pred rokom," je odgovorila Maja Založnik, ki novega člana pričakuje takoj po novem letu, predvidoma 10. januarja 2020.

Priporočamo