Takole razkošna je notranjost hiše Nataše Pirc Musar in ta detalj so vsi takoj opazili

19. 10. 2023
Deli
Nataša Pirc Musar v rožnatem suknjiču (foto: Žiga Živulović jr./BOBO)
Žiga Živulović jr./BOBO

Predsednica Nataša Pirc Musar že dolgo živi v Radomljah, kjer ima zares razkošno hišo, ki je prav nekaj posebnega.

Nataša Pirc Musar je že pred časom odprla vrata svojega doma, ki se nahaja v Radomljah. Svojemu lepemu domu pa rada reče kar Vila Čira čara. Že sam vhod in naprej predprostor sta zares očarljiva, še bolj dih jemajoča pa sta dnevna in jedilnica.

Pozorno oko lahko kaj hitro opazi, da je v prostoru vse polno dragocenih starin, mnogi pa bodo opazili tudi zanimivo božično voščilo, ki ga je skoraj težko zgrešiti. Nataša pa je že pred časom za Nepremagljiva.si povedala, da je to voščilo, ki sta ji ga poslala takratna prva dama ZDA Melania Trump in predsednik Donald Trump.

Voščila je dobivala vsa štiri leta njunega bivanja v Beli hiši in videti je bilo, da ji to zelo laska in da je bila takšne pozornosti zares vesela. Prav gotovo pa je nemogoče spregledati tudi sovice, ki jih je pri Nataši vse polno, saj jih naravnost obožuje in v dnevni ter jedilnici jih je zares veliko, tam pa se nahaja tudi stol, ki ima izdolbeno sovico in Nataša ni skrivala, da je bil pravi podvig, da so ga pripeljali domov.

No, seveda pa bi si mnogi želeli imeti tudi njen vrt, ki je zares čaroben in zelo prostoren, tam Nataša poleti rada igra tarok, ni pa razkrila, kako zelo dobro ji gre ta igra od rok. Sovica pa ne manjka niti na vrtu, kjer služi kot lučka, saj Nataša sovice zares obožuje.

Bonus video: Ksenija Benedetti in Matej Šarc│Brez kršenja pravil ni napredka!

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu