Takrat se bo Ena žlahtna štorija vrnila na male zaslone

2. 2. 2017
Deli
Takrat se bo Ena žlahtna štorija vrnila na male zaslone (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Ljubitelji primorskega jezika, slikovitih Goriških brd in simpatičnih likov iz Ene žlahtne štorije, ... tokrat imamo dobro novico za vas.

Na Planet TV se končno sporočili datum začetka predvajanja nove sezone priljubljene serije. Prvo epizodo si bomo tako lahko ogledali že 20. februarja na Planet TV.

Tokrat bomo like lahko spremljali že v peti sezoni, ki pa je bila pred začetkom ustvarjanja še v vprašajih. Kot so nam povedali igralci v številnih intervjujih, so bili sami resnično prepričani, da je bilo snemanja z zaključkom četrte sezone in Aničinim pogrebom konec, zato je bila odločitev o ponovnem zagonu studijskih kamer tudi zanje veliko presenečenje.

Sicer pa nas v novih epizodah čaka že veliko novosti. Prva je brez dvoma napoved ustvarjalcev, da bodo veliko več, kot so to počeli v preteklosti, snemali v središču prestolnice. Pa ne v studiih, kjer je tudi zdaj serija v velikem delu nastajala, ampak tudi na ulicah prestolnice. 

Druga novost je ta, da se bo v Štorije, po kratkem predahu od filmskih kamer vrnil tudi priljubljeni lik Toni, katerega uporablja Kristjan Guček. Po tem, ko je Zala (Ajda Smrekar) ob zaključku četrte sezone odšla s Sergejem - novim likom, ki je bil povezan z inšpektorjem Zeljnikom - bo morda prav Toni tisti, ki bo zbistril Zaline misli in jo pripeljal nazaj v prelepa Goriška Brda. Bomo videli ...