Takšen razkošen je vozni park Luke Dončića, zavidali mu ga boste

Takšen razkošen je vozni park Luke Dončića, zavidali mu ga boste (foto: Profimedia) Profimedia
18. 8. 2021

Ni skrivnost, da košarkar Luka Dončić obožuje lepe in hitre avtomobile in to se zdaj, ko je podpisal novo petletno pogodobo z Dallasom ni prav nič spremenilo.

Luka Dončić je po podpisu nove petletne pogodbe z Dallas priredil zabavo na Dvorcu Zemono, nato pa odšel na zaslužen oddih, svojo srčno izbranko Anamario Goltes je na Krk odpeljal s prestižnim jeklenim konjičkom, ki mu ja mnogi zavidajo.

Hrvaški mediji so tako poročali, da gre za lamborghinija urus mansory, ki stane okoli pol milijona dolarjev, kar si Luka brez težav privošči, saj je njegova nova pogodba z Dallasom težka kar 175 milijonov evrov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uživo sa hrvatskih prometnica (@car_spotting_croatia)

To pa seveda ni prvi prestižni avtomobil, ki si ga je do zdaj privoščil Luka. V preteklosti je imel v svojem voznem parku tudi porsche panamero, s katerim se je vozil po španski prestolnici, ko je še igral za Real Madrid. V spodnjem posnetku si lahko ogledate, kako čudovite barve je bil njegov jekleni konjiček.

Po prihodu v Dallas se je pohvalil z Maseratijem, točneje z modelom 2019 GranTurismo MC, avto, ki ga obožujejo številni ljubitelji jeklenih konjičkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Momentum Maserati (@momentummaserati)

To pa ni edino prevozno sredstvo, s katerim se je do zdaj po Dallasu vozil Luka, pred časom je po spletu zaokrožil tudi posnetek, na katerem se sprehaja do prestižnega rdečega Ferrarija, ki je vsekakor pravi lepotec.

V Dallasu pa so ga opazili tudi v prestižni znamki Mercedes GLE63s, temnomodre barve, ki bi si ga mnogi želeli videti v svoji zbirki avtomobilov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DME Tuning Texas (@dmetuningtexas)

Vsekakor je vozni park Luke Dončića nekaj posebnega in mnogi sanjajo o tem, da bi imeli enakega.