Takšna je bila Jasna Kuljaj kot najstnica, sledila je modnim trendom 90-ih let, ki zdaj že spet navdušujejo

20. 10. 2023
Deli
Takšna je bila Jasna Kuljaj kot najstnica, sledila je modnim trendom 90-ih let, ki zdaj že spet navdušujejo (foto: Blaž Vatovec)
Blaž Vatovec

Naša voditeljica ne kaže svojih let in nihče ne bi pomislil, da je od njenih najstniških časov minilo že več desetletij.

Jasna Kuljaj je zagotovo ena od tistih znanih Slovenk, ki ima lepe spomine na svojo mladost in to rada deli s svojimi oboževalci. V preteklosti je že večkrat pokazala kakšne lepe utrinke iz tistih časov, zdaj pa je presenetila s fotografijo, ki je nastala v njenih najstniških časih. "Moda 90-ih…6. razred-12 l," je zapisala in požela navdušenje sledilcev.

Ana Maria Mitić le redko pokaže svoje gole noge, a videti je zares zapeljivo

Urejena je namreč po modi takratnega časa - lase ima spete v nagajiv čopek in malce natupirane, oversize srajco s cvetličnim vzorcem, spodaj ima oblečeno majico, zraven pa je kombinirala široke kavbojke z višjim pasom. Že takrat je bila zelo čedno dekle - in tako je tudi danes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)

Jasno je, da se skozi leta ni kaj veliko spremenila - in mi bi jo takoj brez težav prepoznali. Takratni modni trendi pa navdušujejo tudi danes, saj se za podobno opravo, kakršno nosi Jasna na zgornji fotografiji, odloča veliko mladih deklet. Na ulicah slovenskih mest je mogoče videti dekleta in dame, ki nosijo podobne kose, le malce drugače jih kombinirajo, pač v skladu s trenutnimi modnimi trendi.

Številni niso vedeli, da se Sandra Auer bori s to boleznijo in z njo je zdaj tako

Pomembno je, da se v svoji koži dobro počutijo, tako kot se je dobro počutila Jasna v svojih najstniških letih. Takrat se oblikuje tudi modni okus, in njen je dandanes res odličen. Zna izbrati stajlinge za vsako priložnost in vedno, ko se lepo urejena pojavi v javnosti, požanje komplimente in odobravanje.

BONUS VIDEO: Karel Gržan: Kdo Slovenci sploh smo? Raziskovanje Jurkloštra in megalitov

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave