Takšna je bila Ksenija Benedetti pred 30 leti

Takšna je bila Ksenija Benedetti pred 30 leti (foto: Helena Kermelj, osebni arhiv, Tina Kosec in Dejan Nikolič) Helena Kermelj, osebni arhiv, Tina Kosec in Dejan Nikolič
17. 7. 2018

Dolgoletna šefinja državnega protokola RS, Ksenija Benedetti, je na uradnih dogodkih vedno do potankosti urejena, prav takšna pa je tudi njena pričeska. Nedavno pa je pokazala, da ima tudi tisto malo bolj divjo plat.

Ksenija Benedetti, ki 1. oktobra letos odhaja s tega položaja, je na svojem Facebook profilu nemalo presenetila, ko je objavila svojo fotografijo izpred 30 let, ko je svoji dobri prijateljici pozirala kot model. "Mi je prišlo pod roke. Eeee, ja. 30 let nazaj. Model na frizerski reviji. Za mojo Silvo," je zapisala navihana Ksenija, ki jo kot šefinjo protokola poznamo po precej bolj resni drži.

Po objavi fotografije so hitro sledili številni všečki, padle pa so celo primerjave z znano italijansko pevko Ano Oxa, ki je imela v tistem času podoben stil pričeske.

No, treba je priznati, da Kseniji pričeska izjemno lepo pristoji in da ne bi imeli nič proti, če bi znova presenetila s čim podobnim. Kdo ve, morda pa zdaj, ko se počasi poslavlja z mesta šefinje protokola, zares ušpiči še kakšno takšno stvar.

Priporočamo