Takšna je bila Marjetka Vovk na svoj poročni dan in mi imamo slike, preprosto čudovita je!

Takšna je bila Marjetka Vovk na svoj poročni dan in mi imamo slike, preprosto čudovita je! (foto: Saša Aleksandra Prelesnik) Saša Aleksandra Prelesnik
6. 4. 2022

To pa je res krasen spomin na nepozaben dan, se vam ne zdi?

Pred 12 leti sta Marjetka Vovk in njen Raay izrekla usodni da. Njuna ljubezen je še dandanes zelo močna. Imata dva sinčka in skupaj ustvarjata kot duo Maraaya. Tako na poslovnem kot zasebnem področju žanjeta številne uspehe in veljata za enega trdnejših parov slovenske estrade.

Marjetka je pevka, ki je iz leta v leto videti samo še boljše in lepše. Zdi se, da je njena lepota neminljiva in navzven izžareva tisto, kar nosi v sebi. Pred kratkim je v svoji Instagram zgodbi spomnila na 12. obletnico njune poroke in razkrila, da je prav april njun mesec. Mi pa smo malce pobrskali po njenem Facebook profilu in odkrili fotografijo, ki je nastala na njuni poroki.

Objavila jo je pred šestimi leti, prav na Valentinovo. Marjetka je bila čudovita nevesta, takrat je imela svetle lase, spete v umetelno pričesko. Nosila je lepo, belo obleko, medtem ko je bil njen Aleš nadvse eleganten v temni obleki. Pomembno je, da sta še dandanes izjemno ljubeča drug do drugega ter da je njuna nesporna povezanost iz leta v leto samo še močnejša. Iskrene čestitke ob obletnici tudi v imenu našega uredništva!