Noseča Zvezdana Mlakar je osupljala s svojo lepoto, ne boste se je mogli nagledati

Noseča Zvezdana Mlakar je osupljala s svojo lepoto, ne boste se je mogli nagledati (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
9. 3. 2021

Igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar se je na svojem Instagram profilu spominjala svojih nosečniških časov in pokazala očarljivo fotografijo.

"Takšna nosečka sem bila jaz, prvič ... Že takrat pa brez muck nisem mogla! Kakšno pot sem prehodila, če bi takrat vedela! Zato, se mi zdi, razumem mlade ženske in zato vas podpiram z vsem srcem na vseh vaših poteh!" je zapisala na svojem Instagram profilu in objavila ljubko fotografijo iz obdobja svoje prve nosečnosti, ki je mnogim vzela dih.

Zvezdana je vedno veljala za veliko lepotico in je to še danes, ko je že v zrelih letih. Danes je ponosna mama treh sinov, ki se bolj kot kdajkoli prej zaveda, kakšen izziv je materinstvo v današnjem času in koliko poguma je potrebnega za takšen podvig.

O svojem življenju vedno govori povsem odprto in brez dlake na jeziku, zato je tudi njena oddaja Zvezdana, ki jo ima na nacionalni televiziji, velika uspešnica.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezdana Mlakar (@zvezdana_mlakar)