Takšna lepotica je danes hčerka pevca Wernerja in s tem se že nekaj časa ukvarja, mnogi ji noro zavidajo

12. 6. 2023
Deli
Takšna lepotica je danes hčerka pevca Wernerja in s tem se že nekaj časa ukvarja, mnogi ji noro zavidajo (foto: Bobo)
Bobo

Hčerka pevca Wernerja odrašča v pravo lepotico, ki pa ima tudi zelo zanimiv hobi, ki ji ga mnogi zavidajo.

Hči priljubljenega pevca Wernerja je očarala številne s svojimi konjički, ki v marsičem sledijo očetovim stopinjam. Eden izmed teh konjičkov, o katerem poroča revija Lady, je njeno navdušenje nad potapljanjem. Werner ne skriva svojega ponosa nad hčerko in rad ji ustreže v vseh pogledih. Zdi se, da imata odličen odnos in da se odlično razumeta. Ko jima obveznosti to dopuščajo, si vzameta čas, da skupaj preživita nekaj časa in uživata v skupnem potapljanju.

Hči priljubljenega pevca je prava lepotica, ki s svojim videzom obrača številne glave. Njena privlačnost in naravna lepota že dolgo časa osupljujeta ljudi. Werner je lahko ponosen na svojo edinko, saj je ne samo talentirana in uspešna v svojih konjičkih, ampak tudi izjemno privlačna mlada dama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revija Lady (@revija.lady)

Potapljanje je strast, ki ju združuje in povezuje očeta in hčerko. Skupno preživljanje časa pod vodo jima omogoča, da se še bolj zbližata in uživata v skupnih trenutkih. Potapljanje je tudi dejavnost, ki ju popelje v neodkrit svet podvodnega življenja, kjer lahko doživita nepozabne avanture in raziskujeta skrite kotičke morja.

Werner je kot oče ponosen na dosežke in interese svoje hčerke. Njegova podpora in ljubezen do nje sta nedvomno pomembna dejavnika, ki sta ji omogočila, da se razvije v samozavestno in strastno mlado žensko. Skupno potapljanje ju povezuje na poseben način ter ju spodbuja k preživljanju kakovostnega časa skupaj.

Hčerka priljubljenega pevca ima poleg potapljanja zagotovo še druge talente in interese, ki jih je podedovala od svojega očeta. Njena privlačnost in karizma zagotovo naredita vtis na ljudi, vendar pa je njena notranja lepota prav tako izjemna. Werner verjetno z veseljem opazuje, kako hčerka sije v svojih strasteh in uspeva v življenju.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.