Takšna lepotica je danes Tina Maze, poglejte si, kje uživa

Takšna lepotica je danes Tina Maze, poglejte si, kje uživa (foto: instagram.com/tinamaze83) instagram.com/tinamaze83
17. 6. 2020

Nekdanja alpska smučarka Tina Maze tudi po koncu kariere še vedno rada zaide na sneg in v gore, kjer se počuti kot v svoji domači dnevni sobi.

Zima je bila za nekdanjo alpsko smučarko Tino Maze nekoč najbolj pomemben del leta, v pokoju pa bi se lahko reklo, da uživa v vseh letnih časih.

Danes je mamica mali princeski, ki jo pred javnostjo sicer skrbno skriva in le redke so priložnosti, ko malčico lahko vidimo. Vse pa se zdi, da Tina zdaj živi precej bolj umirjeno, dosti manj adrenalinsko in predvsem zelo družinsko življenje, kjer je videti še kako srečna.

Nedavno je objavila fotografijo iz gorskih potepanj in videti je bila prelepa. Tina je na fotografiji delovala prava lepotica, obenem pa je izžarevala neverjetno mirnost in spokojnost in videti je bilo, da v svojem življenju še kako uživa. Z belimi strminami je poslovno še vedno povezana, a danes je na belih strminah lahko veliko bolj sproščena, saj ji ni potrebno loviti prav vsake stotinke, ko se spusti med količke in vijuga po hribu navzdol.

Morda vas zanima tudi: Tina Maze prvič pokazala ljubko hčerko

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

~ memories ~

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83) on

Priporočamo