Takšna princeska je danes hčerka Iris Mulej

Takšna princeska je danes hčerka Iris Mulej (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
2. 4. 2020

Slovenska manekenka in podjetnica Iris Mulej je zelo ponosna na svojo prvorojenko Isabello, ki je vsak dan večja lepotica.

Iris Mulej ne skriva, da jo materinstvo še kako osrečuje in da je vloga mame za njo najbolj pomembna na celem svetu.

Njena prvorojenka Isabella je danes že prava mala princeska, ki neverjetno hitro raste in je vsak dan večja lepotica. Mala princeska je tudi velika ljubiteljica živali, ki sončne dni rada preživlja s svojim pasjim lepotcem na domači terasi.

Verjetno ob pogledu na Isabello ni težko videti, da je lepoto podedovala po svoji mami, ki je bila nekoč izjemno uspešna manekenka, danes pa je uspešna podjetnica.

Iris je vsekakor lahko zelo ponosna na svojo prvorojenko, ki bi že čez nekaj leta lahko zakorakala v modno industrijo, ki jo bo prav gotovo sprejela odprtih rok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝗔𝗽𝗽𝗮𝗿𝗲𝗻𝘁𝗹𝘆, 𝘄𝗲’𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗰𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗺𝗼𝗿𝗲 𝘀𝗻𝗼𝘄 𝘁𝗼𝗺𝗼𝗿𝗿𝗼𝘄...😳🤔❄️ • Za Budvo pravijo, da je sneg pozimi reeees redkost. No, zdaj nismo več “pozimi” pa baje jutri spet dobimo sneg 😳🤷🏻‍♀️ Naša doberman in čivava tud ne vesta več kaj bi... mal bi bila zunaj, ker je lep sonček, potem pa hitro zahaladi in že cvilita za nazaj not. Rože (rajske ptice in mini palme-ki ne marajo mraza) smo iz strehe/terase spet morali vse not prestavit. Včeraj pa je Admir prinesel še mini kopensko želvico, ki ima seveda zelo rada toplo podnebje, čez zimo pa hibernira. In ta reva se je zdaj v teh dneh, ko je bilo okoli 20C stopinj zbudila iz zimskega spanja, jutri pa naj jo zasneži al kaj? Smo jo zaenkrat posvojili, Isabella in Arron sta pa seveda čist navdušena nad njo... Če ima kdo kakšne nasvete kako z želvico, you’re welcome 👇👇❄️🐢🌤 • • • • • #mediteranean #budvamontenegro #homeyard #dobermansofinstagram #dobermanlove #doberman_club

A post shared by 𝙄𝙍𝙄𝙎 𝙈𝙐𝙇𝙀𝙅 ❤️ 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 & 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 (@free_spirit_mama) on