Takšna zgodba se skriva za imeni sinov Urške Klakočar Zupančič in všeč vam bo

Takšna zgodba se skriva za imeni sinov Urške Klakočar Zupančič in všeč vam bo (foto: Bobo) Bobo
23. 6. 2022

Predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič svoje zasebno življenje zelo skriva in o njem spregovori le redko.

Urška Klakočar Zupnčič je nedavno v intervjuju za Svet24 povedala, da jo je pred časom zelo skrbelo za sinovo zdravje in da jo je takšna izkušnja tudi precej zaznamovala.

"Za starša ni hujšega kot nemoč, ki jo čuti, če njegov otrok preživlja nekaj hudega, kot je bolezen," je za Svet24 povedala Urška Klakočar Zupančič.

"Pri nas je bila to bolezen enega od dvojčkov. Dajem kapo dol vsem staršem, ki zdržijo take preizkušnje. Iskreno priznam, da me je bilo zelo strah, kaj bo z njim. Saj sploh ne vem, od kod sem črpala moč, da sem to prestala in mu nudila oporo, vse, kar je bilo možno," je bila iskrena.

"Včasih se mi je zdelo, da ne bom zmogla, potem pa se je rodila nova moč, za katero nisem vedela, da obstaja. Z napori smo se prebili do rešitve, ki je sinu zelo pomagala in je zdaj deček v redu. Njegova bolezen je bila lekcija, zato rada rečem, da me je otrok naučil, kaj je zares pomembno v življenju. Od tedaj so moje in naše družinske prioritete zelo urejene in spoštovane," je še povedala.

Zdaj je znano tudi to, kako je sinovoma ime. Ni skrivnost, da Urška Klakočar Zupančič obožuje zgodovino in po močnih zgodovinskih osebnostih je poimenovala tudi svoja sinova. Ime jima je Filip in David in v zgodovini smo pod temi imeni poznali mnoge pomembne kralje. In da je temu tako, da sta sinova zares dobila imena po znanih kraljih, je Urška potrdila tudi za portal onave.si.