Takšno razkošje avtomobilov se skriva v garaži Nataše Pirc Musar, številke so vrtoglave

11. 7. 2022
Deli

Nataša Pirc Musar je prava srečnica, saj je njena garaža zares noro razkošna in zavidajo ji jo mnogi.

Letošnja tekma za novega predsednika države bo zagotovo ena najbolj napetih pa tudi najbolj odmevnih, saj se s položaja funkcije nepreklicno poslavlja Borut Pahor. Posledično so že znana imena nekaterih kandidatov, ki bi ga lahko nadomestila na njegovem položaju, med najbolj verjetnimi kandidati pa se je znašla tudi Nataša Pirc Musar, odvetnica, ki jo splošna javnost najbolje pozna kot nekdanjo novinarko in kasneje tudi Informacijsko pooblaščenko.

Pirc Musarjeva pa se je pred dnevi odločila in javnosti razkrila obseg njenega premoženja oziroma (dela) premoženja, ki si ga deli z možem. Slednje poleg prihrankov, finančnih naložb in nepremičnin in drugega zajema kar nekaj premičnin, od motociklov do (starejših in novejših) avtomobilov, med katerimi pa še posebej izstopa eden.

Zakonca Pirc Musar imata tako v najemu vsak svoj avtomobil, on Peugeot 508 letnik 2015, ona Mercedes-Benz razred E, letnik 2018. Bolj kot omenjena avtomobila pa pozornost pritegne klasična britanska limuzina v lasti Aleša Musarja. Govora je namreč o Rolls-Royceu Phantom VI iz leta 1971, katerega vrednost je bila po dohodninski odločbi za leto 2021 ocenjena na okrog 100.000 evrov.

Gre za nekdaj paradni model znamke, ki so ga izdelovali od leta 1966, pa vse do leta 1990, kar 24 let. Kljub temu je bilo izdelanih le 374 vozil, s čimer se vsekakor uvršča med redkejše avtomobile na trgu. Nenazadnje je bilo na enem največjih avtomobilskih spletnih portalov, kjer so naprodaj avtomobili z več držav EU, v trenutku pisanja tega članka mogoče najti naprodaj le tri primerke tega avtomobila s cenami od 216.800 do 489.700 evri.

Kot rečeno je Pirc Musarjeva navdušena motociklistka in medtem ko je njen mož lastnik omenjenega starodobnika, pa si sama lasti nov motocikel, Kawasaki Vulcan S, letnik 2022, katerega knjigovodska vrednost je ocenjena na 10.000 evrov.

Preberite več na Avto-magazin.si

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu