Ta novinarka je Vidu Valiču zabrusila tole in splet je dobesedno ponorel, samo poglejte si to!

Ta novinarka je Vidu Valiču zabrusila tole in splet je dobesedno ponorel, samo poglejte si to! (foto: Vid Valič: »Moški ne znamo nič drugega kot se zafrkavati«) Vid Valič: »Moški ne znamo nič drugega kot se zafrkavati«
12. 1. 2022

V zadnjem času je voditelj in igralec pritegnil pozornost s svojim zapisom na družbenem omrežju, nad katerim pa marsikdo ni bil navdušen.

Te besede je Vid Valič zapisal že minuli mesec, a očitno še vedno vzbujajo pozornost. In za kaj gre? "Jaz pa napovedujem, da bo Roman Jerala izgubil svojo kredibilnost, tako kot so jo Ihančk, Bednovička in ostali ustraševalci. Jaz jih mam že pouhn k... A jih ma še kdo drug, pa je počasi čas za vile in bakle? Dejte no, jaz sem lih nove kupu, pa so še čist ošiljene," je zapisal Vid.

Tako se je odzval na besede znanstvenika Romana Jerale, ki je napovedal, da bo omikron najbrž našel vsakogar, ki še ni cepljen, podobno so menili tudi vodilni svetovni epidemiologi.

No, Vidov zapis je marsikoga razburil, saj je omenjal vile in bakle. Nato se je oglasil še enkrat in pred nekaj dnevi na Facebooku med drugim zapisal: "Ampak za vsak slučaj, za tiste 3 posto ljudi, ki kao ne razume prenesenega pomena: moj zapis o Jerali ni poziv k nasilju ampak poziv k uporu oz. protestu!!!"

Na spletnem portalu Delo pa je novinarka Tanja Jaklič v svojem članku takole odgovorila na njegove besede:

"Navadili smo se raznih potrčev, wernerjev in sašk, ki se jim račun epidemije nikoli ne izide, a ena najbolj priljubljenih televizijskih fac na Slovenskem, standup komik in voditelj, je pokazal, da se gre vedno lahko še korak dlje in stopnico niže.

Lahko se pretvarjamo, da nismo slišali, brali, lahko čakamo, da bo vse skupaj minilo in se bomo nekega dne spet smejali njegovim šalam o moških, prdcih in Damjanu Murku. Lahko pa končno in enkrat za vselej vsem vidom valičem rečemo: dovolj je!"

Vir: Delo.si