Talent Matej je kot Luka Basi zavzel hrvaško glasbeno sceno

Talent Matej je kot Luka Basi zavzel hrvaško glasbeno sceno (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
27. 12. 2016

Konec tedna je pri naših sosedih kot glasbeni meteor na najbolj gledani glasbeni televiziji CMC TV in na YouTubu udarilo novo ime na hrvaški glasbeni sceni – Luka Basi.

S hrvaškim zvezdnikom Joletom sta posnela hit Nisam ja od jučer, kar pa ne bi bilo nič nenavadnega – če ne bi bil Luka Basi pravzaprav Slovenec Matej Prikeržnik, ki je nastopil v oddaji Slovenija ima talent! Matej je v šovu Slovenija ima talent očaral predvsem žirantki Marjetko in Ano ter s svojim nastopom s skladbo Lutka navdušil občinstvo. "Zdi se mi, kot da se je vse odvilo s svetlobno hitrostjo. Vse se je zgodilo tako hitro, da sem vsak dan znova presenečen nad nečim novim," je Luka komentiral dejstvo, da je imel možnost sodelovati z enim od največjih hrvaških zvezdnikov. Velikokrat slišimo, kako so meje za naše glasbenike zaprte, Luka je prepričan, da ni tako. "Če imaš pravo glasbo, pravo pesem in dobro zgodbo, mislim, da pri glasbi ni meja. Pri naših sosedih sem, kolikor sem imel možnost spoznati njihov glasbeni svet, lepo sprejet in ne čutim zaprtosti, o kateri številni govorijo."

V videospotu se Luka Basi in Jole pojavita ob kupu brhkih deklet, ki bodo marsikomu ob ogledu videa dobro zmešale glavo. "Rad imam lepa in seksi dekleta, vedno sem zagovarjal, da je v videospotu super imeti nekaj, da si oči spočijejo, zato seveda ni bilo debate, da v spot vključimo seksi plesalke, ki so popestrile naše snemanje. Priznam, na snemanju z Joletom sem imel morda sprva malce treme, pa smo se vsi skupaj prav zaradi odlične ekipe in punc, ki so tremo razbile, odlično zabavali."

MAJA MUHIČ

Priporočamo