Talentka Ajda Ivšek bo mamica!

Vir: Lea
5. 12. 2013

Na slovenski estradi se je vrstam mladih pridružila še ena mamica. Resda šele bodoča, a kljub temu spada v njihov klub. Malce načrtovano, malce pa tudi nepričakovano bo namreč prihodnje leto zibala tudi Ajda Ivšek, ki je na glasbeno sceno zakorakala na predlanskih Talentih.

Z bodočim očetom sta že nekaj časa par in načrtujeta skupno življenje v klasičnem smislu ter po korakih. Stanovanje, poroka, potovanja, nato otroci. Tako sta vsaj rekla in sklenila. A življenje se ne ozira in ne ravna vedno po željah in načrtih ljudi. Včasih kakšno stvar naplete tudi čisto na svojo roko. A čeprav se je to zgodilo tudi Ajdi in njenemu partnerju, to ničesar ne spremeni.

Malce je pomešalo le vrstni red, a enkrat na vrsto pač pride vse. Kljub pripravam in načrtovanju je pevka vsake toliko vseeno vzela test za preverjanje nosečnosti. Tako za vsak primer. Potem pa je nekega dne test kljub siceršnji previdnosti pokazal drugače. Samo drugačna obarvanost je bila potrebna, pa se je tako rekoč v hipu spremenilo vse.

Potovanja vsaj za nekaj časa odpadejo, za poroko kljub načrtovanju trenutno ni časa, zato pa pospešeno iščeta stanovanje, kjer bi skupno zaživela. Čeprav sta tako bodoča starša kot njuni starši nadvse veseli, je že od davnih časov znano, da morajo mladi na svoje.

Spola bodoča starša še ne vesta, ker je za to še prezgodaj, za zdaj pa ju tudi še ne zanima, pa naj se sliši še tako čudno. "Najpomembneje je, da bo otrok zdrav in da najprej seveda sploh rodim," pravi vesela, a previdna nosečnica.

"Bom pač debeluška"

Na začetku je namreč imela težave z zdravjem, zato jo je bilo strah, da bi splavila, in se zelo pazi. Sicer pa z nosečnostjo tako rekoč nima težav. Ni ji slabo, ni nervozna, ne obremenjuje se s kilogrami, ki bodo prišli.

"Pa kaj? Bom pač debeluška. Saj bom dovolj časa in priložnosti za izgubo teže imela po porodu!" dodaja. In z veseljem je dalje z apetitom, ki se ji je nadvse povečal. Normalno hodi v službo, še letos pa namerava posneti novo skladbo, tokrat božično.

"Potem bo malce pavze, saj v porodni sobi najbrž ne bom pela, hahaha, nato pa dalje. Mogoče kakšno otroško pesmico." Sicer pa je vesela, da je našla partnerja, ki je kot nalašč zanjo. O imenih prvorojenca še ne razmišljata in se še ne pogovarjata, ima pa Ajda na skrivaj že izbrane svoje predloge za oba spola.

In malce lahko ugibamo tudi o kakšnem botru. Bo to Matija Puž, s katerim sta skupaj začela pot na Talentih in s katerim so ju povezovali tudi ljubezensko, a o tem nihče od njiju še vedno ne reče nobene?