Tamara (Big Brother): Po prevari še močnejša

Tamara (Big Brother): Po prevari še močnejša (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
16. 5. 2016

Kaj storiti, ko te izdata osebi, ki si jima vedno stal ob strani? No, Tamara Sobotič, nekdanja tekmovalka oddaje Big Brother, pozna odgovor. Namesto da bi sedela v kotu in jokala, se je odločila, da zavoljo vseh razočaranih deklet vzame niti v svoje roke.

"Škoda, da sem imela na voljo le minuto časa, če bi jih imela deset, bi bil šok še malo večji," je povedla Tamara, ki je bila sprva malo živčna zaradi vseh stvari, ki jih je želela Eriku in Maši ter preostalim tekmovalcem položiti v ušesa. Svetlolaska sicer priznava, da govora vnaprej ni pretirano načrtovala, temveč se je vse zgodilo povsem spontano, pri tem pa se je počutila odlično in polna energije. "Vedno sem si želela nekaj takega narediti, še za tiste punce, ki tega ne morajo, pa bi rade," je priznala Tamara, ki je s tem razjasnila mnogo stvari.

Sama česa takega ne bi nikoli storila nikomur, niti svoji najhujši sovražnici ne, če bi jo seveda imela, saj se ne privošči, da se nekdo igra s čustvi. In kako se je počutila, ko je spoznala, kako se zapletata Primorec in Ljubljančanka? "Ni mi bilo hudo, morda le za Mašo, saj sem nanjo začela gledati s popolnoma drugimi očmi," priznava Tamara, ki pa ni bila prizadeta, temveč predvsem razočarana. Kot priznava, predvsem nad Mašo, saj sama tega prijateljici nikoli ne bi želela narediti.

Prav nič ji ne manjka

Kot nam je zaupala simpatična in zgovorna Štajerka, z Erikom ne želi navezati stikov ob prihodu iz oddaje, saj jo je nesramno izigral pred celo Slovenijo. "Sam pri sebi mora razčistiti, predvsem glede na to, da je isto govoril meni in Maši," nam je zaupala Tamara, ki je po vnovičnem obisku hiše prejela več kot 600 pozitivnih zasebnih sporočil s spodbudnimi besedami, ki so ji jih namenili tako fantje kot tudi dekleta. Tak odziv gledalcev jo je nadvse presenetil, čeprav je bil velik dokaz že aplavz, ki je po njenem monologu odmeval v hiši Big Brother. "Ne bi se več vrnila nazaj, saj se na njun nivo ne želim več spuščati. Sama grem naprej, on pa naj naredi, kar hoče," dobre volje pove Tamara, ki pa ne čuti sovraštva ali želje po maščevanju, saj je želela le rešiti svoj ponos.

Z Mašinim fantom ostajata v dobrih odnosih in stiku, vendar pa nam je zaupala, da on o tem ne želi govoriti. Stvari namreč želi razčistiti ob Mašinem prihodu domov, ko ji bo razložil situacijo in se pogovoril na štiri oči brez vmešavanja javnosti. Kaj pa Tamara? "Imam se zelo fino in prav nič mi ne manjka," je povedala simpatična svetlolaska, ki kmalu s prijatelji odhaja na počitnice, poletne plane pa načrtuje tudi z nekaterimi stanovalci hiše Big Brother, s katerimi bi se radi skupaj odpravili na morje.

Ne zanimajo je otroške finte

  • "Ne verjamem, da Maša ni zaljubljena, saj se oba kar požirata z očmi," je povedala Tamara, ki pa njune zgodbe ne spremlja več, saj so njene oči uprte v preostale tekmovalce. "S svojimi otroškimi fintami mi nista zanimiva," še dodaja samozavestna deklina.

Za sabo ima že težko izkušnjo

  • Tamara kljub slabi izkušnji dvomi, da je imela težave z zaupanjem, saj je izredno močna oseba, ki ima za seboj že težko sedemletno zvezo, ki jo je naredila še močnejšo. "Se ne sekiram za te stvari, saj mi več pomeni zdravje," v smehu pove zgovorna Štajerka.

■ Nika Arsovski

Priporočamo