Tamara (Big Brother): Prva resničnostna poroka?!

Tamara (Big Brother): Prva resničnostna poroka?! (foto: Pop Tv) Pop Tv
Vir: Nova
18. 4. 2016

Ljubezen je luštna stvar, pravijo, vendar pa je včasih lahko še kako težavna. Vsaj za mlada zaljubljenca Erika Königa in Tamaro Sobotič iz oddaje Big Brother, ki sta se morala zaradi svetlolaskinega slovesa posloviti drug od drugega.

Zdaj pa nam je celo zaupala, da Erika vidi tudi v vlogi bodočega moža!

Z eno nogo še v hiši

V hiši Big Brother seveda nič ni nemogoče, saj se dogajajo povsem nepričakovane stvari. Tudi simpatična Tamara ni pričakovala, da se bo v hiši zaljubila, zato so jo metuljčki v trebuhu še toliko bolj presenetili, vendar pa je bilo slovo zaradi tega še veliko težje. "Počutim se zmedeno, še vedno sem z eno nogo v hiši. Zato sem nadvse žalostna, predvsem zaradi Erika, vendar vem, da bo minilo," je povedala Tamara, ki je bila ob težkem slovesu šokirana, saj meni, da se je med mladim parom resnično razvila prava iskrena in pristna ljubezen. Slovo je bilo polno solz, Erik pa si je v svojih zadnjih besedah zaželel, da bi ga čakala. Kot nam je zaupala Tamara, zato ločitev za mladi par ne bo preizkušnja, temveč ju bo le še bolj združila, saj drug brez drugega skoraj ne moreta.

Ustvarila bi si rada skupno gnezdo

"Svojega srca ne moreš nadzorovati," je svoje občutke strnila Tamara, ki priznava, da je Erik fant, pravi za njen okus. V oddaji sta se tudi že dogovorila in napravila nekaj načrtov za skupno prihodnost. Tako jo je postavni Primorec vprašal, ali ji je dovolj všeč morje, da bi se preselila k njemu na Obalo, najverjetneje pa bosta nekaj časa preživela v Kopru, nekaj pa tudi pri Tamari v Mariboru. "Tudi če se jaz ne bi želela seliti, bi on prišel k meni na Štajersko," je prepričana svetlolaska, ki verjame, da sta si mlada zaljubljenca usojena. Zaupala nam je, da so bili zanju veseli tudi njeni starši, njen brat pa je Eriku tudi v nekaterih lastnostih zelo podoben. Zdaj bo očitno za mladega teniškega trenerja pesti stiskala celotna Tamarina družina, da bo ponovno snidenje še toliko bogatejše in slajše. Ob prihodu sta se namreč dogovorila, da odideta v Gardaland, peljal pa jo bo tudi v odlično koprsko restavracijo in jo predstavil svoji 'noni', ki naj bi ji bila zelo podobna.

Kaj pa o tem meni njen fant?

  • No, Tamara pravi, da pred vstopom ni imela fanta, temveč zgolj simpatijo. Očitno je pred samo oddajo prišlo do nesporazuma, zdaj pa mlademu paru nič več ne stoji na poti do sreče.

Nika Aksovski

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri