Tamara Fortuna in DJ Sylvain praznovala 10 let ljubezni

Tamara Fortuna in DJ Sylvain praznovala 10 let ljubezni (foto: Nives Brelih) Nives Brelih
Vir: Lady
19. 7. 2017

Blogerka, kuharica in mamica Tamara Fortuna je skupaj z možem DJ Sylvainom oziroma Silvom Fortuno proslavila 10-letnico njune skupne poti. V zakonu sta se jima rodili tudi dve hčerki, Tara Siana in Isabella, ki sta stari tri in pet let.

"Ne morem verjeti, da je minilo deset let poznanstva, deset let od najinega prvega poljuba. Pred desetimi leti me je peljal v kino na prvi zmenek in gledala sva Shreka. Nato sem mu čez mesec dni rekla, da je moj fant in on se je strinjal," se v smehu spominja prvih skupnih korakov Tamara.

Parček se je nato čez leto dni zaročil sredi Karibskega morja in še isto leto je sledila poroka. "Temu sledili najini otroci: kosmatinček pomeranec Party, hčeri Tara Siana in Isabella, zdaj že skoraj stari tri in pet let. Smo ena taka humoristično srečna družina Fortuna," opisuje Tamara, ki se z družino zdaj seli na morje. DJ Sylvain bo namreč v Poreču v klubu Byblos prevzel poletno DJ-rezidenco. "To poletje bom svoje bloge srečna.si  pisala kar s plaže in tega se že zelo veselim."

Nepričakovane iskrice

Tamarina in Silvova zgodba se je začela čisto nepričakovano. Kot se pri ljubezni to tudi zgodi. "Vse se je začelo pred točno 10 leti, ko me je kolegica peljala v ljubljanski Tivoli na glasbeni dogodek, kjer je moj sedanji mož vrtel glasbo, ampak ga nisem poznala. V bistvu nisem še nikoli niti slišala zanj. (smeh)

Prijateljica Amanda mi ga je predstavila in rekla: "A ne, da je fejst naš prijatelj Silvo za svojih 40?" Jaz pa sem si mislila: "Hm, ne, žal ne." Problem je seveda bil v meni, ker sem bila navajena bolj štajerskih šminkerčkov, ki so bili kičasti, Silvo pa je bil v ozkem džinsu črne barve, nosil je majico Deputamadre, ki je bila v Ljubljani takrat modni hit. Prva misel je bila, da je ljubitelj metalske glasbe in da nima niti za jesti. (smeh) Res je, da didžejevske scene nisem poznala. Če sem čisto odkrita, sem si mislila, da so tako malo plačani, da nimajo niti za burek. Vmes sem nato pozabila nanj, ampak ker sem za neko postprodukcijo videa potrebovala pesem, ki je ni bilo nikjer, me je prijateljica povezala s Silvom, češ da on bo to gotovo imel. In res. Poslal mi je pesem ter povabilo na nastop v Klub Tivoli Portorož točno na moj rojstni dan. Takrat je moj oče živel v Portorožu in želela sem si, da bi tam praznovala, če bi mi Silvo uredil prost vstop za moje povabljence. Seveda me ni zavrnil. Simpatičen in prijazen je tale Silvo, ni kaj. Potem pa grem v Tivoli s svojo ekipo, in ko ga zagledam na odru, mi je bil všeč. To je ta karizma, ki jo mora imeti DJ, sem si mislila. Zjutraj, po nekaj pijačah in druženju z njim, pa je bila med nama že neka čudna kemijska reakcija."

Tamara je bila samska in si je že takrat obljubila, da bo šla v posteljo samo s tistim, ki bo zanjo pravi. "Potem se je pa začelo dogajanje, nora kemija in komaj sem čakala, da ga bolje spoznam, da vidim, ali se ne motim o prvih občutkih. Dobili smo se v Alayi na plaži Portorož in najbolj smešen dogodek je bil, da nisem poznala Uroša Umeka, ki je bil zraven 'gardemož'. Rekla sem, da bom jaz plačala vse, ker nisem vedela, ali dižeji kaj zaslužijo. (smeh) Seveda nista dovolila. Konec dneva sem že bila zaljubljena in končalo se je tako, da sva zdaj že deset let v čudoviti zvezi."

MIMA