Tamara Fortuna je velika organizatorka dobrih zabav!

16. 10. 2016 | Vir: Lea
Deli
Tamara Fortuna je velika organizatorka dobrih zabav! (foto: revija Lea)
revija Lea

Vsestranska Tamara Fortuna, ki smo jo lahko spremljali v MasterChefu, in njen mož, priznani DJ Sylvain, sta velika organizatorja dobrih zabav. In kot se spodobi, sta tudi za svoji hčerkici Taro Sianno in Isabello pripravila pravo malo pravljico.

"Z možem sva že skoraj vse življenje v šovbiznisu in tudi tokrat sva združila moči ter priredila disko zabavo za rojstni dan najinih hčerk," nam je zaupala Tamara, ki se ob takšnih stvareh kar sama prelevi v organizatorja.

"Najraje delam vse sama – od organizacije, vabil in produkcije do hrane in programa za različne dogodke, presenečenja, slavja ... Mož pa je seveda zvest svojemu glasbenemu ustvarjanju in vrtenju house glasbe kot DJ Sylvain, ampak za svoje otroke se tudi on spremeni v didžeja, ki izbere tudi pesmi iz Ledenega kraljestva," se zasmeje Tamara. In res, tokratna tema zabave je bilo vse, kar je spominjalo na Disneyjevo risanko Ledeno kraljestvo.

"Moram pa povedati, da brez top tima iz Utrinka sanj ne bi bilo vse tako fino, zato hvala, Jasmina, Nejc in Leon, za gostoljubje, prijateljstvo, za pomoč ter animacijo otrok."

Občudujejo risanke

Rojstnodnevna zabava je bila tematsko obarvana v Ledeno kraljestvo.

"Tara Siana si je namreč zaželela takšno temo rojstnega dneva, čeprav je bila enaka že lani ... In ker seveda mami ne more reči ne, sem to idejo nadgradila in povezala disko s to risanko. Tako je Tara postala Elsa, Isabella pa Ana. Plesali smo v 'snegu' ob snežni jelki, okrašeni z baloni, svetloba je bila turkizna, ki je značilna za Elso, in seveda tudi 'torta', ki je bila tokrat sestavljena iz sladkornih kolačkov. Posula sem jo s kokosom ter okrasila z liki iz risanke. Vse drugo pa je spominjalo na disko," pove Tamara.

"Otroci so uživali v plesu, nekateri v nabiranju kilometrov okoli plesišča, vožnji po toboganu ... Animatorji iz Utrinka sanj so jih učili ples macarena in koreografijo na Gummybear song, jaz pa sem staršem postregla s prigrizki z rakci, ki sem jih en dan marinirala, in s penino. Tako smo uživali vsi hkrati."

Seveda na zabavi ni manjkalo 'zdravih' prigrizkov in barvnih smutijev za otroke, ki jih je pripravila Tamara.

"Nejc iz Utrinka sanj je tudi vse posnel in poslikal, tako da imamo vsi starši večne spomine na ta dogodek, ki je bil za moji punčki nepozaben. Tara Siana je rekla, hvala mami in ati, to je bila res nora zabava. (smeh) Hvala seveda vsem, ki ste nam pomagali vse to izvesti, sploh Jaku iz Mugada, d. o. o., ki nam je posodil lučke in ozvočenje, vsem staršem, ki ste pripeljali svoje zlate otročke in uživali z nami. Prihodnje leto ponovimo, čeprav upam, da vas bo več zdravih in nas bo še več."

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk