Tekle so solze: Znano slovensko voditeljico je izbranec presenetil z zaroko v živo, tako ganjena je bila

7. 12. 2023
Deli
Natikanje poročnega prstana (foto: Profimedia)
Profimedia

To pa se res ne zgodi vsak dan, zato je presenečenje toliko bolj romantično. In čarobni december je kot nalašč za take stvari ...

Prava ljubezen res ne pozna ovir, bi lahko rekli. V to se je prepričala naša znana voditeljica, ki je doživela nekaj, o čemer se bo še dolgo govorilo. Za vse skupaj pa so poskrbeli na radiu Aktual. Kot je razkril voditelj Rudi Sieger, sta s sovoditeljico Tamaro Goričanec sklenila, da bosta poslušalcem povedala vse, kar se dogaja v njunih življenjih.

Preberite še: Nastja Gabor zdaj povedala, kakšne težave imata z Luko Basijem in kako stvari rešujeta

Po tem razkritju pa so v studio vstopili njuni sodelavci in Tamarini prijatelji, družbo pa jim je delal glasbenik Vlado Pilja. Voditelj Rudi je napovedal, da bo zdaj sledil zasebni trenutek - in res je bilo tako.

Tamaro je na kolenih čakal njen srčni izbranec Matic, ki ji je dejal: "Tamara, se boš poročila z mano?" Srečna dama je odgovorila z - da. Vlado Pilja je poprijel za mikrofon, zaročenca pa sta zaplesala. Medtem so ju v živo spremljali številni gledalci pred malimi ekrani in prepričani smo, da se je marsikomu orosilo oko.

Srečni Matic je razkril, da sta se spoznala pred dvema letoma in pol. Prvič sta se sicer zagledala leta 2018, ko je bil on gost na poroki, Tamara, ki je tudi pevka, pa je na njej pela skupaj z Vladom Piljo. No, njegova izbranka je ob vsem skupaj ostala kar malce brez besed.

"Ne vem, kako naj govorim, da jok mi gre, a ne morem jokati," je dejala in dodala, da je res srečna. Njen sovoditelj Rudi ji je še povedal, da ji je v zadnjih dveh tednih večkrat namignil, kaj se pripravlja oziroma da je namigoval na poroko, a sama namigov ni razumela.

Morda vas zanima: Našli smo fotografijo, kjer je bila Anamaria Goltes že nekaj časa noseča

Kakor koli že, šlo je za resnično lepo in romantično gesto, ki je nekaj nevsakdanjega. Novopečenima zaročencema želimo veliko lepih trenutkov tudi v našem uredništvu in prepričani smo, da bo slednjih zelo veliko, saj delujeta iskreno predana drug drugemu in zelo zaljubljena.

Po tem, ko so na radiu Aktual na svojem Facebook profilu objavili še video posnetek, so se v komentarjih kar vsule iskrene čestitke mlademu paru, ki se bo verjetno prav kmalu lotil organizacije vsega potrebnega za čudovito poroko.

BONUS VIDEO: Zdravnik Marko Pokorn, kot ga še ne poznate: ste vedeli, kakšno ljubezen ima poleg medicine?