Tamara Korošec in Renato Lužar (Ljubezen po domače): »Dovolj je bilo pojavljanja v medijih!«

Tamara Korošec in Renato Lužar (Ljubezen po domače): »Dovolj je bilo pojavljanja v medijih!« (foto: osebni arhiv Tamara in Renato) osebni arhiv Tamara in Renato
6. 9. 2018

Čeprav jima na začetku, morda tudi zaradi njune starosti, niso napovedovali dolgotrajne veze in je marsikdo sklepal, da se bosta kaj kmalu po sodelovanju v oddaji Ljubezen po domače, v kateri sta se našla ter zaljubila, razšla, sta Tamara in Renato še vedno par. Še vedno sta tudi zaljubljena do ušes, kar lahko njun sogovornik kaj hitro opazi.

8. september je za njiju še posebej čaroben dan, saj sta na ta dan pred letom dni postala par. Simpatična črnolaska še sedaj ne skriva navdušenja in še vedno z iskrico ter navdušenjem v očeh zgovorno spregovori.

»8. september je najlepši in najpomembnejši datum zame in Renata. Takrat sva namreč pred letom dni postala par. Sicer uradno za najine najbližje in malce manj uradno za vse ostale, ki so to izvedeli kasneje. To leto je minilo kot bi trenil, kot bi trajalo samo en dan in ne leto dni. Priznam, da je najina veza zelo pestra in v njej resnično ničesar ne manjka. Mnogi najini oboževalci menijo, da je najino razmerje posebno, kar je dandanes redko. In imajo prav! Je pa res, da je zaradi najinega sodelovanja v oddaji Ljubezen po domače, tudi zelo izpostavljeno. Mene osebno to sicer ne moti toliko, kot to moti mojega dragega. Morda zaradi tega ker s tem lahko pokažem zavistnim dekletom, da je še vedno moj. (smeh) V zadnjem času sicer nisva več izpostavljena tako kot na začetku, a nama to tudi odgovarja in prija. Nama je popolnoma dovolj, da se še vedno obračajo za nama, ob vsakem obisku trgovskega centra, lokala ... Zaradi manjše medijske izpostavljenosti lahko tudi kar nekako lažje zadihava.«

In ravno glede pojavljanja v medijih in posledični medijski izpostavljenosti sta Tamara in Renato malce različnih mnenj. Tamari medijska izpostavljenost ni ravno neprijetna, Renato pa se ob vsemu temu »pompu« ne počuti več najbolje. Ker pa njun odnos temelji, kot je seveda pravilno, tudi na medsebojnem prilagajanju, sta se odločila, da se medijsko ne bosta več izpostavljala v tolikšni meri.

Renato pravi, da je bilo dovolj vsega tega, saj se zaveda, da so v življenju pomembnejše stvari kot zgolj »krašenje« naslovnic in pojavljanje v najrazličnejših novicah. Tudi stalno ponavljanje enih in istih stvari lahko človeku postane kaj hitro neljubo. Vseeno pa sta nam v pogovoru prijazno zaupala svoje načrte za prihodnost.

»Najini načrti se niso spremenili. Načrtujeva poroko in družino, a vse ob svojem času. Zavedava se, da se pred novinarji težko kaj skrije in jim zagotovo tudi te »malenkosti« ne bodo pobegnile. Trenutno sva srečna in polna načrtov za najino prihodnost. Ob tej priložnosti bi se želela še enkrat zahvaliti celotni ekipi oddaje Ljubezen po domače in televiziji POP TV.«

Morda se jima bo ob njuni prvi obletnici uresničila želja in ne bosta več v tolikšni medijski pozornosti ter se bosta lažje in brez pogledov preko ramen posvetila zgolj drug drugemu.

Aleš-Rod

Foto: Tamara Korošec in Renato Lužar osebni arhiv

Priporočamo