Tamara Korošec in Renato Lužar: Že mesec dni živita skupaj!

Tamara Korošec in Renato Lužar: Že mesec dni živita skupaj! (foto: POP TV) POP TV
Vir: Nova
18. 6. 2018

Kot vse kaže, je Renato Lužar, 25-letni avtomehanik iz Nove vasi, našel svojo tako težko želeno ljubezen v televizijskem šovu Ljubezen po domače. Pravi, da mu ljubezen pomeni vse, zato si s pravim dekletom želi tako poroke kot tudi družine. In to na kmetiji, saj se v mesto ne bi nikoli preselil.

Prvi korak je Renato že storil, ko se je pred kratkim odločil za sorodno dušo in izbranko, 26-letno Tamaro Korošec, s katero si želi ustvariti družino in se skupaj postarati.

"Renato me je povabil v hotel, ime naj ostane skrivnost, in ko sva vstopila v sobo, so bile na tleh svečke, vrtnice, manjkal ni niti šampanjec. Resnično me je presenetil, saj nisem nič vedela, niti slutila, dokler nisem vstopila v hotelsko sobo, nato pa se je zgodilo," nam je v prijetnem razgovoru zaupala Tamara, ki je dejala, da jo je bolj kot zaročni prstan presenetil Renato, ko je šel pred njo na kolena.

Tamara Korošec in Renato Lužar: Že mesec dni  živita skupaj

"To je bil res najbolj ganljiv trenutek, ki ga ne bom nikoli pozabila," si bo zaroko – ki velja za pomembno prelomnico v življenju vsakega para in ki je eden izmed najlepših in najbolj romantičnih trenutkov v življenju zaljubljenega para – za vedno zapomnila Tamara, ki se je pred dobrim mesec dni že preselila na Renatovo kmetijo. Pravi, da je prečudovito: "Do zdaj nisem nikoli živela na kmetiji. Tukaj mi je zelo všeč, ker je lepa okolica, mirno je, če pa si zaželiva v mesto, se odpraviva. Veste, to sta dva različna svetova, in dokler tega ne okusiš, ne moreš verjeti."

V prijetnem pogovoru nam je Tamara še povedala, da je glede njune zaroke pozitivno presenečena tudi nad odzivom oboževalcev in prijateljev. Sploh zato, ker Slovenci redko komu privoščijo srečo. In glede njune sreče so zadovoljni tudi najbližji in sorodniki, ki so bili prav tako pozitivno in prijetno presenečeni. Vsi skupaj so bili tega dejanja pred poroko zelo veseli in izjemno ponosni na oba. In kdaj bo potemtakem sledila poroka? "Trenutno je ogromno drugih zadev še zraven, tako da preprosto ni časa. A bodite brez skrbi, poroka definitivno bo! Načrtujeva, da se bo to zgodilo prihodnje leto, ko bo zunaj dovolj toplo," je še dodala Tamara, ki je prav tako presrečna, da je končno našla sorodno dušo, s katero si želi ustvariti družino.

Besedilo: Alesh Maatko // Foto: POP TV

Priporočamo