Tamara Korošec: "Lahko vam povem, da Renato je in ostaja moja največja ljubezen!"

Tamara Korošec: "Lahko vam povem, da Renato je in ostaja moja največja ljubezen!" (foto: Aleš Rod) Aleš Rod
7. 11. 2018

Tamara Korošec in Renato Lužar iz šova Ljubzeni po domače trenutno nista v razmerju, a vse kaže, da gre le za manjšo krizo in da se mlada zaljubljenca trudita rešiti nesoglasja.

"Drage moje punce ( oboževalke). Vidim, da vas je še vedno veliko, ki naju še vedno spremljate in podpirate. Zato bi vas vse tiste, ki ste se ob najinem t.i razhodu razžalostile ( predvsem tiste, ki verjamete da je najina zgodba kot same pravite ' True Love') rada pomirila. To kar je med nama z Renatom, se ne izbriše kar čez noč in ne mine kar čez dan. Trenutno sva se znašla v manjši krizi kot vsak par na tem svetu. Vendar midva sva borca in tega kar je med nama ne bova kar tako izpustila iz rok. Trenutno še ne moreva potrditi razmerja, lahko pa vam povem da Renato je in ostaja moja največja ljubezen! Moj edini," je na svojem Instagram profilu zapisala Tamara.

Upamo, da bosta Renato in Tamara že hitro uspela rešiti vsa nesoglasja in da bosta znova začela živeti svojo ljubezensko pravljico, ki sta jo nameravala prihodnje leto kronati s poroko.

Priporočamo