Tamara Korošec nekoč do ušes zaljubljena v Renata Lužarja, danes pa o njem govori takšne stvari

Tamara Korošec nekoč do ušes zaljubljena v Renata Lužarja, danes pa o njem govori takšne stvari (foto: Aleš Rod) Aleš Rod
3. 3. 2021

Ljubezenska pravljica Tamare Korošec in Renata Lužarja se je začela v šovu Ljubezen po domače, a se je pred letom dni žalostno končala, zdaj pa se zdi, da sta oba obrnila nov list v svojem življenju.

Renato Lužar in Tamara Korošec sta bila v razmerju dve leti in ko je že vse kazelo, da bosta stopila pred oltar, je med njima močno počilo.

Renato Lužar je kmalu spoznal Patti iz Celja in zdi se, da danes živi svojo ljubezensko pravljico, saj že kmalu pričakujeta naraščaj. Kaj pa na njegovo novo ljubezen pravi njegova bišva Tamara Korošec? "Tega ne bi komentirala. Kot sem že povedala, mu želim vse dobro, drugo pa me ne zanima," je za Žurnal24 povedala Tamara.

V zadnjem času na Instagramu objavlja fotografije v družbi Janeza Rebernika kandidata iz šova Ljubezen po domače in zdi se, da je med njima preskočila iskrica. "Za zdaj mi je tako, kot je, super. V teh časih je težko najti pravo osebo, s katero bi si lahko ustvaril družino. Za zdaj imam druge cilje, ostalo prepuščam usodi," je še povedala.