Tamara Korošec odkrito o Francu iz šova Ljubezen po domače: "Bil je kot pohleven psiček."

22. 1. 2021
Deli
Tamara Korošec odkrito o Francu iz šova Ljubezen po domače: "Bil je kot pohleven psiček." (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Tamara Korošec komentatorka šova Ljubezen po domače je odkrito spregovorila o kandidatu Francu Jarcu in povedala, da se ji zdi, da je vse delal pod prisilo.

"Ko sem ga prvič videla, se mi je zdel mile narave, kot kakšen majhen, pohleven psiček. Mislim, če bi ga partnerica dala sedeti v kot, bi tam pridno sedel in čakal do večera. To, da je izbral Anamarijo, je bolj kot ne njena izbira. Mislim, da je Anamarija skozi celotni šov vodo lepo speljala na svoj mlin in bila pri tem, kot se je vseskozi videlo, tudi zelo uspešna, saj preostalih žensk sploh ni več videl. Tudi takrat, ko jo je zasnubil, se mi je zdel ves prestrašen, kot da je to naredil pod neko prisilo.

Mislim, da ga je tudi pri tem Anamarija uspešno zmanipulirala, da je naredil ta korak. Mogoče mu je preprosto všeč, da je ženska dominantna. Njuna zveza ni mogla obstati, saj si je verjetno Anamarija predstavljala, da jo bo Franc tudi po zaključku snemanj oddaj vozil okoli, na izlete, jo razvajal ... Verjetno je mislila, da bo Franc vseskozi skakal tako, kot bo ona žvižgala, a mu verjetno čez čas to ni bilo več všeč. Franc ob Anamariji sploh ni smel imeti svojega mnenja. Zanj bi bila najbolj primerna Joži."

Vir: Odkrito.si

Morda vas zanima tudi: Joži iz Ljubezni po domače iskreno o seksu in o tem, kolikokrat na teden seksa Anamarija

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu