Tamara Sobotič ima nove in večje prsi

Tamara Sobotič ima nove in večje prsi (foto: MIMA) MIMA
Vir: Nova
17. 4. 2017

Udeleženka šova Big Brother Tamara Sobotič si je izpolnila veliko željo, pri kateri ji je pomagal doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. specialist kirurgije, iz klinike Zdrav splet. Tamaro smo spremljali na pregledu njenega oprsja, ki se je čez noč povečalo.

Tamara si je dala povečati prsi, saj so jo njene naravne precej motile. Bolje rečeno, (kot se rada sama pošali), jih niti ni imela. "Prve štiri dni po posegu je bilo res težko, saj me je bolelo. Komaj sem se vstala iz postelje in niti luči nisem mogla prižgati. Res ni bilo prijetno. Potem je bolečina pojenjala in dodatno sem hodila na kliniko Zdrav splet, kjer so mi naredili nekaj limfnih drenaž," je povedala Tamara. "Od začetka sem si predstavljala, da bo to grozna bolečina le kak dan in da bom hitro okrevala. Nisem si mislila, da bom jaz, ki sem tako polna energije, morala tako dolgo ležati v postelji. Grozno mi je bilo biti pri miru, saj to nisem jaz."

povečanje prsi

Tamari so razložili, da so bolečine povezane s posegom in da je od vsake ženske odvisno, kako jih sprejme. "Nekatere bolečin sploh nimajo, verjetno zaradi tega, ker so imele že veliko svojega tkiva. Jaz sem 'ploha', zato so bile verjetno prisotne takšne bolečine. Ampak se je splačalo potrpeti," doda.

Tamari so pred nekaj dnevi odstranili šive in komaj je čakala na ta trenutek. "Predvsem, da se lahko normalno oprham. Res pa je, da se ne morem nehat gledati, kajti delo so naredili res vrhunsko. Zaljubila sem se."

Ob novih prsih pa je že tako navihana Tamara še dodala, da se ji je ob povečanju dojk povečala še samozavest. "To je bila pika na i, kar sem potrebovala." S tem korakom se je Tamari uresničila dolgoletna želja. "Jaz mislim, da če si to ženska želi in če se bo zaradi tega počutila bolje, je prav, da uresniči svoje sanje. Seveda je pomembno, da pri tem dobro premisliš, katerega kirurga izbereš in komu lahko zaupaš. Dr. Boštjana Mlakarja ne morem prehvaliti, ker se čuti, da delo opravlja z dušo in srcem. In tega se ne da opisati."

povečanje prsi

Tamara je sicer zelo pozitivna oseba in nikoli ni bila obremenjena s svojim videzom. "Je pa res, da sem si vedno želela imeti večje prsi in vedno verjela, da si bom to željo tudi nekega dne uresničila. In ta dan se je zgodil. Prav tako mi danes ni neprijetno o tem govoriti in nimam težav s tem, da o tem vsi vejo. Ni mi neprijetno. Morda bo moja zgodba navdihnila še kakšno žensko. Prav tako pa se nikoli ne ukvarjam s tem, kaj si bodo drugi mislili o meni. Jaz sem srečna in uživam življenje in tako bi morali razmišljati tudi drugi!"

Mihaela M. Kocbek

Priporočamo