Tamara Sobotič: Pod kirurški nož

Tamara Sobotič: Pod kirurški nož (foto: MIMA) MIMA
Vir: Nova
9. 3. 2017

Natanko leto dni mineva, odkar so se v hišo Big Brotherja v Ljubljani vselili tekmovalci lanske sezone. Med njimi je bila tudi svetlolaska Tamara Sobotič, ki že tedaj ni skrivala želje po estetskem popravku.

"Vedno sem si želela povečati prsi, in to se mi bo končno uresničilo," nam je namreč povedala simpatična Mariborčanka in dodala, da je sicer dolgoletno željo dodatno spodbudila njena prijateljica, ki je pred kratkim prestala podoben poseg. "Tega si želim zaradi sebe, da bi se bolje počutila, o kakšnih drugih operacijah pa ne razmišljam," je povedala svetlolaska, ki se bo pod kirurški nož odpravila 9. marca. "Bila sem že pri zdravniku Boštjanu Mlakarju v Mariboru, vstavil pa mi bo 205-mililitrske vsadke, ki se podajo strukturi mojega telesa," pojasnjuje Tamara, ki se posega veseli, obenem pa ima pred njim tudi malce treme. "V resnici že komaj čakam. Malce me je strah, ampak jaz vedno pozitivno gledam na to. Sploh zdaj, ko imam res dobrega zdravnika in ki mu popolnoma zaupam. Še nikoli nisem doživela tako lepega pogovora, kot sem ga z njim. Opisal mi je vse, kako kaj poteka in kako bodo operacijo izvedli," pove Tamara, ki ji bodo protezo vstavili z rezom ob kolobarju.  

Po posegu mesec dni počitka

Sicer pa se Tamara dodobra zaveda posledic, ki jih bo doživljala v dneh po operaciji. Kot pravi, jo je zdravnik že seznanil s tem, da bo morala mesec dni po operaciji preživeti na bolniški, zanjo pa bodo skrbeli njeni bližnji. “Mesec dni bom morala počivati, po operaciji pa naj bi na opazovanju ostala samo tri ure. Vem, da bom tam opravila še prvi sprehod, da bodo preverili, ali se v redu počutim, potem pa v domačo oskrbo,” nam je povedala Tamara, ki jo bo v bolnišnico peljal oče in jo prav tako prišel iskat. “Starši nič kaj veliko ne komentirajo. Ko sem jim povedala, so bili veseli. Oče je bil sicer malce skeptičen, ampak mojo odločitev vedno sprejmejo,” še pojasnjuje.

KAJA MILANIČ

Priporočamo