T*Angels: Marjetka in Raay na novi poti

Vir: Nova
9. 3. 2009

Zasedba Turbo Angels je po treh letih dela dobila sestrski projekt T*Angels, katerega člani so že stopili na oder.

Aleš Volk - Raay, idejni oče, producent in avtor glasbe, je idejo razvijal s svojo Marjetko, k sodelovanju pa je, ko so se začele kazati možnosti prodora v tujino, povabil še dva nova člana zasedbe, saj so T*Angels, kot pravi, popolnoma druga zgodba kot Turbo Angels.

»Z nama sta še dva odlična vokalista, Kataya in Mitja, ki ju poznam že od prej. Pri tem seveda ne gre za razdor skupine Turbo Angels, saj delujemo kot pravi stroj za zabave in smo skupaj še vedno na vseh koncertih Turbo Angelsov in tako bo tudi ostalo. Le zaradi kreativne svobode in želje po ustvarjanju drugačne, bolj pop glasbe, sem se odločil, da enostavno ustanovim še eno skupino, kar je praksa mnogo glasbenikov tudi v tujini,« nam stanje opiše Raay nekaj trenutkov po končanem prvem nastopu skupine T*Angels.

»V načrtu imamo veliko novih stvari, ki nas lahko mimogrede ponesejo prek meja Slovenije, in zato smo k ideji o T*Angelsih tudi pristopili tako resno, nikakor pa to ne pomeni, da se člani Turbo Angelsov razhajamo,« je po koncertu navdušena povedala tudi Marjetka, ki uživa tako v eni kot v drugi zasedbi.