Tanja Kocman pobegnila pred poletjem

Tanja Kocman pobegnila pred poletjem (foto: Instagram) Instagram
Vir: Lady
18. 8. 2018

Simpatična stand up komičarka in radijska voditeljica Tanja Kocman je navdušenka nad potovanji. Potem ko se je aprila potepala po New Yorku, je v poletnih mesecih odletela na sever. Odšla je na Dansko, a se s tem njeni potovalni načrti še ne končajo.

V letošnjem poletju se je namreč Tanja razveselila daljšega dopusta, ki pa ni bil le počitniško obarvan. "Letos imam prvič tri tedne dopusta. Na hiši nam delajo fasado, tako da bom del poletja preživela na gradbišču in s pridnimi delavci pila pivo. Drugače sem se začela premikati, ker očitno z leti pride odkritje, da so gore kul in da prinašajo neki notranji mir. Zatorej rinem vsak dan na Pohorje in dejansko uživam," nam je zaupala Tanja, tik preden se je podala na letalo proti Köbenhavnu. Tam je namreč obiskala koncert Justina Timberlaka, potem pa poletela še k našim južnim sosedom. Hrvaško morje ima v njenem srcu prav posebno mesto.

"Ker ga ljubim," z nasmeškom pojasni Tanja, ki sicer zelo rada potuje. Prav zato nas je zanimalo, kaj ji je ljubše, kulturne znamenitosti ali naravne lepote? "Tu sem, kot pri marsikateri zadevi, rahlo neuravnovešena. Rada imam kombinacije. Da si ogledam zadeve, ki me zanimajo, a istočasno, da se lahko v miru za dve uri zadržim na pivu in samo uživam ob opazovanju utripa lokacije, kjer sem," nam je željo po umirjenem tempu potovanj, ki omogoča tudi posedanje in opazovanje mimo hiteče množice, zaupala komičarka. V vseh teh letih potovanj se je seveda nabrala že prava zakladnica dogodivščin. Najbolj pa so se ji v spomin vtisnili pripetljaji z zadnjega potovanja v Veliko jabolko.

"New York je mesto, ki sem si ga od nekdaj želela videti, in moram priznati, da je preseglo vsa moja pričakovanja. Dejansko je bil vsak dan dogodivščina zase. Zadeve kot čisto navaden večer, kjer greš v bar na pivo, a na koncu igraš bingo, ki ga vodi najbolj seksi transvestit, ki sem ga kdaj videla, do poleta s helikopterjem nad Manhattnom, kjer sem mislila, da bom umrla, a je bilo vredno," nam je za konec še zaupala Štajerka. Tanja se bo v Slovenijo morala vrniti najpozneje do konca avgusta, med 22. in 26. avgustom bo namreč na Festivalu stand up komedije Panč na Ljubljanskem gradu.

Besedilo: N. A. // Fotografije: Instagram

Priporočamo