Tanja Kocman: "S čokolado na silo dokazujemo ljubezen"

Tanja Kocman: "S čokolado na silo dokazujemo ljubezen" (foto: Jani Ugrin) Jani Ugrin
Vir: Lady
14. 2. 2017

Valentinovo je za mnoge samske ljudi pač še en dan, za katerega si želijo, da čim prej mine. Sploh ženske objokujejo usodo, zakaj jim ta še ni namenila princa na belem konju. No stand up komedijantka in radijska voditeljica Tanja Kocman zagotovo ni ena izmed njih, čeprav je trenutno brez fanta, in se s situacijo spoprime na humorističen način.

Tanja pravi, da do valentinovega ne goji posebnih čustev in si vedno govori, da gre za povsem navaden dan, ko si s čokolado na silo dokazujemo ljubezen.

"Ampak, če pa na ta dan ne dobim nič, pa sem tudi rahlo razočarana. Ljubezen sama pa mi pomeni ogromno. Tako tista do družine, prijateljev in mojega psa kot tista, ki jo čutiš do nekoga, ki bi naj s tabo delil vzpone, padce ter mehčalec. Mislim, da je ljubezen tista, ki nas izzove in naredi prostor za osebno rast," je povedala Tanja in dodala, kako ponavadi preživi valentinovo.

"Doma ihtim v psa in popijem sod vina. Ne, šalim se. Večinoma ga preživim kot vsak drug dan, s svojimi opravki in življenjem. Če imam partnerja, mu očitam, zakaj mi ni prinesel rož, kljub temu, da sem mu prej zvesto zaprisegla, da nisem ženska, ki bi kaj dala na ta praznik. Povsem preprosta sem, vem," je v svojem šaljivem tonu povedala Štajerka in delila nasvet za vsa dekleta, ki bodo praznik zaljubljencev preživela sama.

"Načeloma samskost ni bolezen, je samo stanje. Občasno bolj in občasno manj srečno kot dvojina. In če te odsotnost partnerja na ta dan moti bolj kot v preostalih dneh leta, potem verjetno za partnerja niti nisi pripravljena. Če pa 'trpiš' v intervalih na različne dneve v letu, potem pa naj valentinovo ne bo nobena izjema," je v smehu povedala komedijantka, ki trenutno ni v razmerju, svoje občutke in dogodivščine samskega življenja pa redno deli na svojem profilu na Facebooku.

S svojimi iskrenimi izpovedmi tako nasmeji številne prijatelje.

"Ideje za objave črpam iz svojega življenja. Vedno sem se mojstrsko znala zapletati v različne situacije in šele pred kratkim sem ugotovila, da v tem čolnu nisem edina. In najlepše je, ko mi nekdo reče, da je prebral moj status, se v njem našel in se mu celo nasmejal. Ne glede na to, da ga je morda spomnil na lastno nič kaj zabavno izkušnjo. Življenje zna biti ekstremno bedno, a s humorjem mu odvzamemo tragiko in dodamo užitek," je še povedala zgovorna rjavolaska.

B. M.

Priporočamo