Tanja Pirc si je za abrahama 'podarila' sodelovanje v MasterChefu

Tanja Pirc si je za abrahama 'podarila' sodelovanje v MasterChefu (foto: Tomo Jeseničnik / POP TV) Tomo Jeseničnik / POP TV
11. 3. 2020

Na novo kuharsko dogodiščino se v šesti sezoni šova MasterChef Slovenija podaja šestnajst tekmovalcev. Ena izmed letošnjih tekmovalk je tudi 50-letna Tanja Pirc, ki prihaja iz Kamnika in ki ima tri odrasle otroke.

Specialistka za marketing in varstvo osebnih podatkov Tanja Pirc pravi, da je bila kuha, ko so bili njeni trije otroci še majhni, nujno zlo, zdaj pa v njej uživa. Zanimiva je njena odločitev za sodelovanje v priljubljeni kuharski oddaji MasterChef, saj si je to podarila za svojega abrahama.

Kot svoj največji eksperiment navede čokolado z neobičajnimi sestavinami, kot so smrekovi vršički in rušovje, največja nagrada pa je, ko si prijatelji zaželijo še. V kuhinji, kjer na dan preživi dve do tri ure, najraje pripravlja kremne juhe, najbolj pa se brani lupljenja granatnega jabolka.

Tanja, ki ve, da v šovu ne bo enostavno, ob tem še pravi, da je v kuhinji rada urejena, se pa tu in tam najdejo kakšne jedi, ki jih pripravlja brez meric, kdaj pa kdaj pa se ji je že zgodilo, kot vsem nam, da je kakšno jed preveč solila ali pa dodala preveč čilija.