Tanja Potočnik (Skrito v raju) o svojih sinovih zdaj povedala takšno resnico

24. 4. 2024
Deli
Tanja Potočnik (Skrito v raju) o svojih sinovih zdaj povedala takšno resnico (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Igralka Tanja Potočnik ne skriva, da je starševstvo velik izziv.

Igralka Tanja Potočnik, ki v seriji Skrito v raju igra Larino mamo, je sicer članica gledališkega ansambla v Gledališču Celje. Tam je zaposlena že 17 let, mnogi pa se je bodo spomnili tudi po vlogi v prvem ženskem celovečernem filmu Maje Weiss Varuhi meje. "Hvaležna sem za to izkušnjo, ekipa je super. Snemali smo dve poletji, mlajši in starejši igralci smo se zelo povezali in doživeli lepo izkušnjo. Tam smo tudi živeli, bili odsotni od doma, ampak ni bilo težko. V tem času sem predvsem veliko prehodila, sprehajalne poti se vijejo vse do Novigrada," je povedala za revijo Lady.

"Počutila sem se, kot bi bila na počitnicah, pa v bistvu nisem bila. In nikoli ne bom pozabila čudovitih sončnih zahodov. Velikokrat sem kar obsedela ob sončnih zahodih do konca. Sicer pa so bila snemanja tudi naporna, saj so potekala tudi po dvanajst ur. To je bila tudi zelo velika preizkušnja za zbranost," ni skrivala dejstva, da je bilo snemanje po svoje tudi precej naporno.

Trenutno jo lahko gledamo v seriji Skrito v raju, kjer igra Larino mamo, Laro v seriji igra Gaja Filač. Tanja pa je mama tudi v resničnem življenju in ne skriva, da starševstvo prinaša tudi številne izzive. "Oba sta nadobudna najstnika in zapisana športu. Čeprav je tudi mož nekako zapisan svetu filma, je redaktor na Televiziji Slovenija in je med drugim njegova vloga izbira filmov, najinih sinov svet umetnosti ne premami. Pred njima je najstniško obdobje, vzpostavljata in iščeta svojo identiteto, preizkušata meje, kar je normalno in zdravo. So pa tu tudi starševski izzivi glede vzgoje, tako da skupaj krmarimo skozi," je za revijo Lady povedala Tanja in odkrila tudi, kaj jo zelo sprošča.

"Ukvarjam se z jogo in meditacijo. To mi je že prešlo v kri in je že moja rutina. Delam sama, doma, včasih prek spletnih aplikacij. Zaradi urnikov, ki jih imamo igralci, ne morem hoditi na kakšen tečaj ob točno določenih urah. Meditacija te nauči biti vedno prisoten tukaj in zdaj. Da sprejmeš stvari takšne, kot so," je še povedala igralka, ki so jo mnogi zaradi serije Skrito v raju že vzeli za svojo.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk