Tanja Ribič in Branko Đurić Đuro sta se prav po tiho poročila, matičarka pa je bila kar ta znana Slovenka, tukaj so podrobnosti

5. 8. 2023
Deli
Tanja Ribič in Branko Đurić Đuro sta se prav po tiho poročila, matičarka pa je bila kar ta znana Slovenka, tukaj so podrobnosti (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Priljubljena igralca in pevca, Tanja Ribič in Branko Đurić Đuro, 28. avgusta praznujeta že 25. obletnico poroke in kljub temu, da sta skupaj že res dolgo, sta še danes zaljubljena in najbolj srečna, ko sta lahko v družbi drug drugega.

Igralka Tanja Ribič o svojem soprogu Branku Đuriću Đuru vedno govori z izbranimi besedami, njun zakon pa že leta velja za enega najbolj skladnih med našimi estradniki. In ko so jo pred leti vprašali, kaj je recept za dober zakon, je odgovorila povsem v svojem stilu. "Vse je bolj v božjih rokah in pod tem dežnikom ljubezni si voden, da zoriš in rasteš, da znaš sprejeti celostnost človeka in se ga ne trudiš spreminjati, temveč delaš predvsem na sebi. Ker je pod tem dežnikom ljubezni to vse skupaj en lep duhovni razvoj. V zakonu ni kriz, so le vzponi in padci, a to so takšne sladke muke," je Tanja Ribič že pred časom povedala za Žurnal24.

Poroke nista obešala na velik zvon, želela sta si intimne ceramonije, na poroki pa je bila prisotna tudi njuna hčerka Zala. "Trudila sva se, da mediji ne bi izvedeli za poroko. Tedanja županja Ljubljane Vika Potočnik je bila najina matičarka. Rekla nama je, da naju bo poročila in da nihče ne bo izvedel za to. Najina deklica, tedaj triletna Zala, je bila na ceremoniji in je z nama nazdravila s sokom," je o svoji poroki za revijo Story v preteklosti povedal Đuro.

Pred leti je Tanja na svojem Instagramu zapisala, da v njuno ljubezen mnogi niso verjeli, vseeno pa sta danes slavna zakonca vsem dokazala, da so se motili. “Danes slaviva 22. obletnico skromne skrivne poroke. Čeprav, kot je razvidno po prisotnosti Zale, sva bila v zvezi že kar nekaj časa. Mnogi niso verjeli v to ljubezen. Mnogi so se zgražali zaradi nacionalnosti … Vedno sem bila in sem še vedno se pripravljena boriti za ljubezen, za ljubljene in šibkejše. In za lepšo prihodnost," je takrat zapisala Tanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

In ja, ne skriva, da ji je v zakonu lepo, da je danes srečna in pomirjena in da sta z Brankom prav gotovo odličen tandem."To je tombola. Ne morem povedati nič bolj opogumljajočega. To je ljubezen, zaradi katere sva oba postala boljša človeka, želiva biti dobra in mila drug z drugim. In seveda privlačna, ker si želiva, da sva zaljubljena še naprej. Drugače si sploh ne znam predstavljati, ker me še vedno znova preseneča in osu­pne," je o tem, kako je takšna ljubezenska sreča mogoča, v enem izmed intervjujev pred časom povedala Tanja.

Preberite še: "Le kje počitnikujeta Tina Gaber in Robert Golob?" se sprašuje pol Slovenije, ampak če ste pozorno …

Morda vas zanima tudi: Borut Pahor je v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha gostil uspešnega slovenskega smučarja skakalca Žigo Jelarja, ki pa je precej več kot zgolj nadarjen športnik. Pred kratkim je skočil tudi na nekoliko drugačen oder. Lotil se je glasbene kariere in že izdal svoj prvi album.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem