Tanja Ribič in hčerka Zala sta si tako podobni, da sta videti kot sestri

17. 2. 2020
Deli
Tanja Ribič in hčerka Zala sta si tako podobni, da sta videti kot sestri

Slovenska igralka Tanja Ribič ima trenutno polne roke dela, saj v Veliki Britaniji snema serijo v produkciji Netflix.

Tanja Ribič je nedavno dobila veselo novico, ko so jo poklicali iz Velike Britanije in ji povedali, da je dobila vlogo v Netflixovi seriji.

Seveda ni kaj veliko oklevala in je na vrat na not spakirala kovčke in se odpravila na Otok. Zaradi že vnaprej razprodanih predstav, je morala za svojo vlogo čez noč najti zamenjavo, zdaj pa že s polno paro snema v Veliki Britaniji.

In, ker ni skrivnost, da je Tanja izjemno povezana s svojo hčerko Zalo, jo je ta seveda kaj hitro po odhodu na Otok obiskala na snemanju in ji bila v oporo, saj so snemanja vse prej kot enostavna in trajajo tudi dolgo v noč.

Na obisku je tako nastala tudi ljubka skupna fotografija in ob pogledu na njo bi številni pomislili, da sta Tanja in Zala sestri, saj sta si podobni kot jajce jajcu. Tanja je vsekakor pri svojih 50 letih izjemno mladostna, zato nikakor ne čudi, da bi kdo pomislil, da strmi v sestri Ribič in ne v mamo in hčerko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My baby visited me far away from home. #daughter #mother #visit #selfie #bff #blackiselegant #filming #trailer #jajcejajcu #noot @zaladjuric

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic) on

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk