Tanja Ribič in njena hčerka Zala sta videti kot bi bili sestri

Tanja Ribič in njena hčerka Zala sta videti kot bi bili sestri (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
17. 10. 2018

Slovenska igralka Tanja Ribič je nedavno dopolnila 50 let, a je videti tako zelo mladostna, da nihče ne bi pomislil, da je pred časom praznovala ta okrogli jubilej.

Tanja Ribič je izjemno navezana na svojo prvorojenko Zalo Djurić, ki jo je v zadnjih letih močno pogrešala, saj je Zala v New Yorku študirala in ustvarjala v filmskem svetu.

Zdaj se je za nekaj časa vrnila v Slovenijo in Tanja ne skriva, da izjemno uživa v skupnih trenutkih in dolgih pogovorih. Zala si rada ogleda tudi predstave svoje mame v Mestnem gledališču ljubljanskem, Tanja pa priznava, da je hčerka njena najljubša publika.

Vse pa kaže, da Zala svojo mamo rada povpraša tudi za kakšen nasvet, vsaj če gre soditi po zapisanem na njenem Instagram profilu. "Mama ve najbolje," je zapisala Zala in objavila fotografijo, kjer je v objemu svoje mame, ki je videti tako mladostno, da bi marsikdo pomislil, da sta sestri in ne hči in mati. No, kaj hitro pa je ob fotografiji tudi jasno po kom je Zala podedovala lepoto in kot vse kaže jabolko v njenem primeru ni padlo daleč od drevesa, vsekakor sta obe pravi lepotici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mama knows best #mom #daughter #friends #actresses

A post shared by Zala Djuric (@zaladjuric) on