Tanja Ribič je izjemno mladostna, poglejte si jo od blizu, prava lepotica je

Tanja Ribič je izjemno mladostna, poglejte si jo od blizu, prava lepotica je (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
25. 2. 2021

Naša priljubljena igralka ne skriva dejstva, da lepo skrbi zase.

Z rednim gibanjem ohranja svojo vitkost in gibčnost, kar rada pokaže tudi svojim sledilcem na Instagram profilu. Ukvarja se z jogo, ki pomladi telo in duha, to pa se kaže na njenem napetem telesu in čvrsti koži. Prav tako se zdravo prehranjuje in ne posega po nezdravih prigrizkih. V kombinaciji z dobrimi geni je to "čudežna formula" za mladostni videz tudi v zrelih letih.

Tokrat je Tanja svoje sledilce očarala s fotografijo, na kateri je prvem planu njen obraz, ki je le nežno naličen in izjemno mladosten. Nikoli ni skrivala dejstva, da zelo skrbi za svojo kožo. "Po oddaji Vikend paket me mnogi sprašujete, katero kozmetiko uporabljam, ki vsebuje rastni faktor in kam si hodim lasersko pomlajevat kožo. Jaz leta in leta uporabljam izključno serum Bioeffect. Nič drugega. In res si enkrat letno privoščim lasersko pomlajevanje v @dermacenterrogaska," je že pred časom dejala Tanja.

Njeni oboževalci so navdušeni, ker je videti kot mladenka, s svojim zdravim načinom življenja pa je marsikomu za zgled. Pomembno je, da se v svoji koži dobro počutimo, potem se nam bo to odražalo tudi navzven - to pa je dejstvo, ki se ga Tanja še kako dobro zaveda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

Priporočamo