Tanja Ribič je morala odpovedati razprodane predstave in se hitro preseliti v Veliko Britanijo

12. 2. 2020
Deli
Tanja Ribič je morala odpovedati razprodane predstave in se hitro preseliti v Veliko Britanijo (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Slovenska igralka Tanja Ribič se za nekaj časa seli na Otok, kjer bo snemala visoko proračunsko serijo Zero Chill, ki na male zaslone prihaja prihodnje leto.

Igralka Tanja Ribič bo prihodnja dva meseca preživela v Veliki Britaniji. Tanjo na Otoku čaka vloga v seriji Zero Chill, ki bo na malih zaslonih prihodnje leto.

"Pred meseci sem imela avdicijo in sem že povsem pozabila na njo, potem pa so me presenetili, ko sem imela največ dela. Morala sem odpovedati svoje nastope v že razprodanih predstavah v gledališču in najti zamenjavo za svojo vlogo. Vse je bilo zelo na vrat na nos in se sploh še ne zavedam, da sem tukaj," je za Avaz dejala slovenska igralka.

Igralka je v preteklosti že snemala za tuje produkcije, tokrat pa je prvič, da ji je uspelo snemati za produkcijo kakršna je Netflix.

"Komaj sem začela s snemanji, zato imam še vedno določeno mero strahospoštovanja, zaradi vsega tega se še ne uspem veseliti svojega uspeha. Skrbi me, če bo vse tako kot mora biti, da bom lahko svoj lik kar najbolje uprizorila, da bodo ljudje lahko videli, kakšne igralke smo na Balkanu," je še dodala.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk