Tanja Ribič naravnost žari: Pokazala je, kako poskrbi za svoje dobro počutje tudi pozimi

Tanja Ribič naravnost žari: Pokazala je, kako poskrbi za svoje dobro počutje tudi pozimi (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
21. 12. 2020

Naša priljubljena igralka je neverjetno mladostna, sama pa ne skriva dejstva, da zelo skrbi zase in za svojo vitalnost.

Njen obraz je napet in svež, postava pa vitka in čvrsta. Ja, Tanja Ribič je lahko z razlogom ponosna nase, saj se lahko svoji disciplini zahvali za to, da ji ni težko malce "zategniti pas" in se prehranjevati zdravo ter redno telovaditi.

Preberite si še: Tanja Ribič o negi svoje kože: Razkrila je, kako ji uspeva ohraniti mladosten videz, poglejte si jo od blizu

Svojim sledilcem na Instagramu pa je tokrat razkrila, s čim si pomaga ohraniti svojo vitalnost in izboljšati imunski sistem. " Cheers! Na zdravje za zdravje! C vitamin v liposomski obliki! 95% izkoristek! Njammii," je zapisala ob sliki, na kateri jo lahko občudujemo v čudovitem modrem puloverju, ki dodatno poudari barvo njenih oči.

Marsikomu je pozornost ukradla tudi Tanjina verižica, ki je res nekaj posebnega. No, dejstvo je, da ta dama naravnost žari od zadovoljstva in notranje pomirjenosti, kar se na njenem obrazu še kako pozna. Nič čudnega ni, da je od sledilcev požela številne komplimente in prijazne ter pohvalne besede.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

Priporočamo