Tanja Ribič očetu namenila ganljivo sporočilo

Tanja Ribič očetu namenila ganljivo sporočilo (foto: Primož Predalič, Sašo Radej, Story press) Primož Predalič, Sašo Radej, Story press
20. 3. 2018

Igralka Tanja Ribič je izjemno povezana s svojimi starši in ko najde proti čas, se rada odpravi v Trbovlje in z njima preživi nekaj dragocenih trenutkov.

Tanja svojo družino naravnost obožuje, še vedno pa je tudi izjemno povezana s svojimi starši, s katerimi se vsak dan sliši po telefonu.

Ob dnevu očetov tako ni pozabila na svojega očeta, na katerega je še posebej navezana. "Srečen dan očetov! Jaz, moja ljubeča mami in legenda Edi. Mi mu rečemo kar robocop, glede na to, kaj vse je preživel, od partizanov dalje," je ljubeče zapisala na Facebooku.

Tanja pa je izjemno povezana tudi s svojo prvorojenko Zalo, ki že nekaj časa živi in ustvarja v New Yorku. Kmalu pa bo talentirana Zala na ameriške odre postavila tudi svojo prvo predstavo, za katero je besedilo napisala povsem sama in ponosna mama Tanja bo predstavo spremljala iz prve vrste.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri