Tanja Ribič: S hčerko v estetsko - medicinskem centru

Vir: Lea
29. 11. 2012

Naši zvesti ovaduhi so nas pretekli konec tedna poklicali, naj hitro pošljemo fotografa pred medicinsko-estetski center Estetika Medartis. Tam je bila namreč Tanja Ribič s svojo hčerko Zalo. In res se nam je čakanje za stebri poslopja Sunny center, kjer je v pritličju nov prestižni center, izplačalo. Okoli četrte ure popoldne smo namreč ujeli daleč najbolj ljubki mamo in hči pri nas.

Medicinsko-estetski center Estetika Medartis so odprli pred kratkim. To je center, kjer ponujajo vse mogoče tretmaje za pomlajevanje in polepšanje.

V nasprotju s klasičnimi saloni tam poudarjajo medicinski pristop, tako da imata v salonu ordinacijo vse bolj iskana plastična kirurginja Nina Suvorov in izjemno izkušeni dermatolog Sandi Luft. Tudi preostalo osebje je zelo strokovno in ponuja različne storitve – od polnil do tretmajev z različnimi sodobnimi aparati.

Po botoks?
Tanja Ribič je vedno poudarjala, da za svojo zunanjost pridno skrbi, saj je zanjo telo tudi delovno orodje. Doslej se je v prvi vrsti zanašala na izvrstno kozmetiko in fizično aktivnost, tudi pri pre­hrani je bila vedno skrbna.

Pred kratkim je tudi javno povedala, da je že preizkusila botoks, ki ga ponujajo tudi v tej ordinaciji. Morda je bil prav to razlog, da je prišla tja, čeprav nam je čudno, da je s seboj pripeljala hčerko Zalo, ki pa tovrstnih injekcij prav gotovo ne potrebuje.

Tudi hčerka skrbi zase
Ljubki mama in hči sta v ta center prišli v soboto, ko sicer tam ni zdravniških ordinacij in tudi drugih strank načeloma ne. Očitno sta se želeli izogniti temu, da bi ju kdo prepoznal. Lahko pa je razlog tudi, da se Tanja in Zala med tednom s težavo časovno uskladita.

Zala ima namreč v šoli vse več obveznosti, Tanja pa ima v gledališču vaje za novo predstavo kar dvakrat na dan. Glede na to, da v tistem času v Estetiki Medartis ni bilo niti dr. Suvarove niti dr. Lufta, bi kakšne posege z injekcijami lahko izločili.

Morda pa sta dekleti želeli preizkusiti diamantni piling in tretma hydrafacial, ki ga izvajajo s posebnim aparatom. Čeprav piling, ki odstrani zgornji del povrhnjice, in intenzivno vlaženje nista invazivni metodi, kožo resnično prenovita in polepšata. Glede na to, da se je začela kurilna sezona, je prav mogoče, da sta dekleti imeli zaradi suhega zraka več težav s kožo.

Na naših fotografijah sta sicer videti izvrstno, vendar ne moremo natanko vedeti, kateri tretma je zaslužen za to ... Poleg dobrih genov, seveda! Vsekakor je očitno, da je Zala poleg maminih nežnih potez obraza in šarma podedovala tudi skrb za telo in da se že zdaj pridno neguje.

Priporočamo