Tanja Ribič se spominja dobrih starih časov z Angelino in Bradom Pittom

10. 2. 2020

Da filmska industrija združuje igralce iz vseh koncev sveta, znova in znova dokazujejo igralci s svojimi objavami na družbenih omrežjih ali pa s fotografijami, ki zaokrožijo ob kakšnih dogodkih ali snemanjih filmov.

Nekateri igralci se med seboj hitreje ujamejo, drugi se sploh ne, med preostalimi pa se splete pravo prijateljstvo. In pravo prijateljstvo se je spletlo tudi med znanim slovenskim in nekdanjim hollywoodskim parom. Tanja Ribič in Branko Đurić Đuro ter Angelina Jolie in Brad Pitt tako prijateljujejo že nekaj let ...

Tega prijateljstva tako Tanja kot Đuro ne obešata na veliki zvon, čeprav bi marsikdo še kako izkoristil takšne prijateljske naveze. A čisto tiho pa vseeno glede tega nista, saj radovedni publiki kar ne zmanjka vprašanja glede slovensko-hollywoodske naveze.

Na nedavnem snemanju oddaje Zajtrk PR'Andreji (slika zgoraj) je gost Branko Đurić – Đuro Andreji Jernejčič zaupal, kakšno je njegovo prijateljstvo z Bradom Pittom. Vrhunskega igralca je opisal kot prijatelja, ki ima izjemen spomin glede snemanj in ki je zelo razgledan in poučen, z Bradom pa sta se spoznala med snemanjem v nekdanji bivši domovini, ko Pitt še ni bil tako znan. Prav tako Brada opisuje kot povsem vsakdanjega igralca, ki trdno stoji na tleh, čeprav tu in tam kdo misli drugače. Za konec je Branko Đurić – Đuro Andreji - mimogrede, oddaja bo na TV Vaš kanal v ponedeljek, 17. februarja, ob 20. uri - poklonil še granatno jabolko, ki raste na njegovem 250-letnem drevesu. To darilo pa je bilo toliko bolj posebno, ker sta ga prejela tudi Angelina in Brad.

Na prijateljstva z Bradom in Angelino pa ima lepe spomine tudi Đurotova izbranka, ki te dni v Londonu snema film. "Good old times ... Loved them both (Dobri stari časi ... Oba ima rada)," je ob skupni fotografiji zapisala Tanja Ribič, ki je tako namignila, da je med njimi resnično pravo prijateljstvo ter da se odlično razumejo, pa čeprav je Slovenija tisoč svetlobnih let stran od Hollywooda.