Tanja Ribič si življenja brez Mikija sploh ne more več predstavljati

Tanja Ribič si življenja brez Mikija sploh ne more več predstavljati (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
3. 10. 2018

Slovenska igralka Tanja Ribič obožuje živali, kar nekaj jih ima tudi v svojem domu in zdi se, da so prav vsi postali pravi družinski člani.

"Se še kdo spomni, ko je tale naš dečko pred dvema letom prehodil od Dramelj do Slovenskih Konjic in ko ga je iskalo pol Slovenije? Še vedno se hvaležna za vašo pomoč. Brez fb prijateljev ga ne bi izsledili. Kakšna akcija je bila to! Nazadnje smo ga našli s pomočjo družine iz Zlakove ... No potem je enkrat bil v komi, vsi so bili prepričani, da je že konec z njim ... Dajala sem mu infuzije in evo dečko se je vrnil, sicer slaboviden in naglušen, ampak še vedno z veliko volje do življenja in takšen je napolnil 16 let! Brez njega si že težko predstavljam našo družino," je na svojem Facebook profilu ganjeno zapisala slovenska igralka Tanja Ribič.

Tanja je tudi sicer velika ljubiteljica živali, ki je v preteklosti že velikokrat odprla vrata svojega doma in zavetišče ponudila izgubljenim kosmatincem.

Ko je družina pred leti iskala malega Mikija, je bila Tanja povsem iz sebe, saj si ni upala niti pomisliti, da se Miki nikoli več ne bi vrnil v njihovo družino, no na srečo se je vse lepo izteklo in Miki še danes osrečuje Tanjo in njeno družino.