Tanja Ribič: V boj proti celulitu

Vir: Story
19. 7. 2013

Igralka Tanja Ribič se lahko pohvali z lepo postavo, kar je pri njej predvsem posledica zdravega prehranjevanja.

"Dolgo sem raziskovala, dokler nisem odkrila, da mi škodujejo pšenica, kravje mleko in sladkor. Ko sem vse to umaknila z jedilnika, so se mi odprli novi užitki pri hrani.

Dokler nisi primoran v spremembe zaradi lastnih težav, te ne bo nihče drug prepričal, da si s hrustljavo belo štručko škodiš zdravju," je povedala Tanja, ki nam je zaupala še, da je imela vedno po malem tudi težave s celulitom.

"Neverjetno, kako ti telo takoj pokaže, če mu ne delaš dobro. Ker je razlogov zanj veliko, se ga je treba tudi lotiti z različnimi orožji. Najprej, pred mnogo leti, sem poskušala različne razstrupljevalne čaje, pa, seveda, telovadbo, potem kreme, ki naj bi celulit stopile čez noč.

Ugotovila sem, da najbolj pomaga, če je kritični predel telesa dobro prekrvavljen, da je to osnovno, da se strupi ne kopičijo na določenih delih telesa. Zato tudi poleti precej celulita izgine, saj se nevede ves čas 'knajpamo' - iz hladne vode na vroče sonce in nasprotno ... "

Letos se je posvetila novi terapiji za odpravo celulita, o kateri je spregovorila v intervjuju, ki ga lahko preberete v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 30/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 30/2013

Story Story 30/2013, od 17. 07. 2013