Tanja Ribič z nostalgično objavo spomnila na prizor, ki je mnogim ostal v spominu

23. 4. 2021
Deli
Tanja Ribič posadila vrtnico Portorož. (foto: Alpe)
Alpe

Zagotovo se spomnite filma, ki je navdušil slovensko občinstvo.

Režiser uspešnice z naslovom Traktor, ljubezen in rock'n'roll je Tanjin soprog Branko Đurić Đuro, v filmu iz leta 2008 pa sta zaigrala oba.

Zdaj pa je Tanja na tiste čase spomnila s posnetkom, ki ga je objavila na svojem Instagram profilu in ob njem v angleščini zapisala: "Traktor, ljubezen in rock'n'roll. Še vedno plešem ... Samo redki ljudje razumejo občutek."

S tem lepim spominom je razveselila svoje sledilce, ki so se oglasili s komentarji. Nekdo je zapisal: "Legendarni film! Eden tistih, ki jih komot pogledas neštetokrat. Ta odsek pa itak zmaga! Babaluba šizma bejbi, Rokero! Ha ha, zdaj sta mi polepšala dan s to pristnostjo."

Sicer pa naša igralka trenutno navdušuje na platformi Netflix, saj je zaigrala v seriji Zero Chill, kjer ima eno vidnejših vlog. Serijo so lani snemali v Veliki Britaniji, govori pa o mladih dvojčkih, bratu in sestri, sestri, hokejistu in umetnostni drsalki, ki se z družino iz Kanade preselita v Anglijo. Tanja v seriji igra Elino Hammarström, ženo hokejskega trenerja in mamo najstnice Ave, ki se prav tako zaplete z glavnima junakoma.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk