Tanja Ribič za naše južne sosede balkanska Sharon Stone

Tanja Ribič za naše južne sosede balkanska Sharon Stone (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
20. 5. 2017

Igralka Tanja Ribič navdušuje tudi zunaj slovenskih meja. Tako smo lahko izvedeli, da jo naši južni sosedje imenujejo kar balkanska Sharon Stone, kakor je napisal srbski spletni portal.

Kot kaže, številni prebirajo njene zapise na družabnem omrežju, kjer Tanja objavlja svoje doživljaje iz vsakdanjega življenja in tudi fotografije. Njene srbske sledilce je tako navdušila njena objava fotografije, kjer se je pošalila, da lahko puding, ki ji ga je naredila njena hči, spomni na kakšne čase, ko se je hči dojila, srbski medij pa je to kaj hitro uporabil, da o njej poroča.

Zapisali so še, da Tanja poleg svojih duhovitih objav dokazuje tudi, da je izredno atraktivna blondinka ter jo poimenovali balkanska Sharon Stone. Tanja je povezavo do članka ponosno objavila. Sicer pa smo skoraj teden dni vsi lahko spremljali iskanje njenega kužka Mikija, ki se je izgubil, medtem ko je bila družina Ribič Đurić na obisku na Štajerskem.

Tanja je 'divjala' po Facebooku celih devet dni in kmalu se je njen trud obrestoval, saj so ga ujeli ljudje iz Zlakove pri Zrečah.

"Na koncu po lovu po gozdovih in slemenih so ga obkolili v potoku v globeli in me poklicali. Midva pa sva pridrvela iz sosednje vasi. V šoku je Miki verjel, da sem jaz, šele ko me je povohal. Kako je tekel, ne vem, saj ko sem ga dvignila, lahkega kot peresce, je bil ves ohlapen. Vidite, kaj naredi volja do življenja? 15 let in prehodi prek 30 km gorskih poti! Devet dni agonije brez hrane in počitka! Leta niso ovira! In zakaj je zbežal? Doslej ni naredil koraka brez mene, ker pa je bilo malo preveč velikonočnega pokanja, se mu je zmešalo! Prosim, spomnite se, da nekdo zelo trpi zaradi pokanja, odrecite se temu, itak bizarnemu 'užitku'. Kres ja, pokanje ne!" je povedala Tanja.

Kužku je nato iz kožuščka pobrala okoli 50 klopov, ga nahranila in napojila: "In zdaj je že skoraj stari Miki, le da me zdaj pa sploh ne spusti izpred oči."

E. J.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri