Tanja Žagar: Aktivna nosečnica

Tanja Žagar: Aktivna nosečnica (foto: Vojko Rotar) Vojko Rotar
Vir: Story
27. 8. 2017

V pevko Tanja Žagar so v zadnjih mesecih usmerjene vse oči ljubiteljev slovenske glasbe. K temu prispevajo nove Tanjine skladbe, energični nastopi pa tudi njen nosečniški trebušček, ki ga zdaj na družabnih omrežjih nič več ne skriva.

Če gre sklepati po njenih objavah na Instagramu in Facebooku, lahko trdimo, da je aktivna nosečnica. Česa drugega kot žongliranje z nogometno žogo, fotografije z velikimi sladolednimi kupami in idilične posnetke plaže od Tanje v resnici niti nismo pričakovali, smo se pa tudi mi, tako kot velika večina njenih oboževalcev, razveselili vedno pogostejših fotografij njenega vse bolj zaobljenega trebuščka.

Tanja, ki se v teh dneh razvaja na dopustu ob morju, je v preteklem tednu tako celo prvič objavila nosečniško fotografijo v kopalkah, ki je požela val navdušenja. Po tem, ko je oboževalce navdušila s svojim obvladanjem žongliranja nogometne žoge, je pod to fotografijo zapisala, da jo prijatelji namesto Žagi zdaj kličejo Žogi ... In to kar iz dveh razlogov. Na Instagramu je sicer ravno po rojstnem dnevu - in njeni uradni potrditvi novice, da je noseča - začela veliko bolj aktivno objavljati utrinke iz svojega življenja, med drugim med pripravljanjem večerje - očitno ji v nosečnosti diši šmoren - sprehodom po naravi, podvigom na otroških igralih in pijačah s prijatelji. Ja, Tanjino poletje je pred prihodom novega družinskega člana jeseni očitno pestro.

Kaja Milanič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story34/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 34/2017

Story 34/2017, od 17. 08. 2017